[Προσφορά Steam]: Δωρεάν για μόνο μία μέρα το παιχνίδι Drones The Human Condition

δωρεάν παιχνίδι Steam
 
Επιστροφή στα δωρεάν παιχνίδια για το γνωστό ψηφιακό κατάστημα της Valve. Μέσω του Steam, για μόνο μία ημέρα προσφέρεται εντελώς δωρεάν το παιχνίδι Drones The Human Condition για υπολογιστές.

Ο εν λόγω τίτλος της Blunt Games είναι ένα εκρητικό twin stick shooter, το οποίο έχει ξέφρενο ρυθμό. Μεταφερόμαστε στο έτος 2084 εκεί που η τεχνητή νοημοσύνη, με την βοήθεια μίας εξωγήινης απειλής, έχει καταλάβει drone τα οποία έχουν αρχίσει να απειλούν την ανθρωπότητα. Ο παίκτης πρέπει να τα αφανίσει, έχοντας στη διάθεσή του ένα πλούσιο οπλοστάσιο. Το επικό soundtrack μαζί τα έντονα χρώματα και τα υπέροχα εφέ, θα μας μεταφέρουν σε μία άλλη gaming εποχή και καθιστούν το Drones The Human Condition μία πολύ καλή πρόταση.

Για να κάνουμε το Drones The Human Condition δικό μας, αρκεί να το προσθέσουμε στον λογαριασμό μας στο Steam μέχρι τις 20:00 την 1η Νοεμβρίου, εντελώς δωρεάν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Κάνε δικό σου το Drones The Human Condition

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram