Προσφορές: .eu ή .ευ domains για 10 έτη από 16€

Υπερ-προσφορά: Domains από 16€ για 10 χρόνια

Φίλοι και Φίλες του dwrean.net, παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προσφορές για την καταχώρηση .eu ή .ευ domain για 10 έτη! Για λίγες μόνο ημέρες καταχωρείς το .eu ή το .ευ domain σου για 10 χρόνια χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις κάθε τρεις και λίγο και το καλύτερο... Το καταχωρείς σε τιμή ευκαιρίας! 

Η παρουσία στο Internet είναι καίριας σημασίας για οποιονδήποτε. Για να ξεκινήσουμε την παρουσία μας στο διαδίκτυο χρειαζόμαστε ένα domain name, μια μοναδική διεύθυνση στο διαδίκτυο που θα κατευθύνει υπάρχοντες και μελλοντικούς ενδιαφερόμενους στον ιστότοπο μας. 

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορούμε να αποκτήσουμε .eu ή .ευ domains από 16€ για 10 έτη. Ας δούμε τις προσφορές.

DNHOST (16,00 € για 10 έτη!):

Η DNHOST είναι Ελληνική εταιρία όπου εδώ και 21 χρόνια παρέχει αξιόπιστες & οικονομικές υπηρεσίες domain, hosting και ssl με ταχύτατη υποστήριξη.

Κόστος χωρίς ΦΠΑ: 16,00 € για καταχώρηση domain για 10 έτη

Κόστος με ΦΠΑ: 19,84 € για καταχώρηση domain για 10 έτη

Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς:
  • Η προσφορά κατοχύρωσης .eu & .ευ domain για 10 έτη με 16€ + ΦΠΑ ισχύει για υφιστάμενους και νέους πελάτες, για παραγγελίες που θα γίνουν και θα εξοφληθούν από 10/11/2021 έως 19/11/2021 στις 16:00 μ.μ. 
  • Η τιμή προσφοράς ισχύει μόνο για νέες κατοχυρώσεις .eu & .ευ και για 10 έτη κατοχύρωσης.
  • Μετά το πέρας της δεκαετίας, τα .eu & .ευ domain ανανεώνονται με τις τιμές του τιμοκαταλόγου εκείνη τη χρονική περίοδο.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ανανεώσεις ή μεταφορές .eu & .ευ domains στην DNHOST.

Pointer (19,90 € για 10 έτη!)

Η Pointer είναι Ελληνική εταιρία που από το 2000 συνεργάζεται πάντα με datacenter στην Ελλάδα. Χρησιμοποιεί πάντα ελληνικά δίκτυα και ελληνικές IP. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνει τις μέγιστες δυνατές ταχύτητες στα site των πελατών της.

Κόστος χωρίς ΦΠΑ: 19,90 € για καταχώρηση domain για 10 έτη

Κόστος με ΦΠΑ: 24,68 € για καταχώρηση domain για 10 έτη

Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς:
  • Η προσφορά αφορά νέες κατοχυρώσεις, ισχύει και για τις ελληνικές καταλήξεις .ΕΥ και είναι ενεργή έως και την Τετάρτη 19/11.

IpHost (22,73 € για 10 έτη!)

Η IpHost είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές στην Ελλάδα, εγκεκριμένος από την ΕΕΤΤ και την Eurid, και παρέχει online σύστημα διαχείρισης που καθιστά εύκολη και άμεση την διαχείριση τόσο των domains όσο και των δωρεάν υπηρεσιών που προσφέρει.

Κόστος χωρίς ΦΠΑ: 22,73 € για καταχώρηση domain για 10 έτη

Κόστος με ΦΠΑ: 29,90 € για καταχώρηση domain για 10 έτη

Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς:
  • Η προσφορά ισχύει μέχρι και 19/11/2021


Εάν πάλι δεν θέλεις να δώσεις ούτε 1 €, δες το άρθρο μας για την δωρεάν καταχώρηση συγκεκριμένων domain

Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram