[Προσφορά Ubisoft]: Η Ubisoft γιορτάζει 35 χρόνια και χαρίζει ένα αγαπημένο παιχνίδι

ubisoft free pc game

Επιστροφή στα δώρα από την αγαπημένη μας Ubisoft, με αφορμή την συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυσή της. Η εταιρία χαρίζει εντελώς δωρεάν, για λίγες μόνο ημέρες, το αγαπημένο Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι stealth που κυκλοφόρησε το 2005, σημειώνοντας εξαιρετικές πωλήσεις. Πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο πράκτορας Sam Fisher ο οποίος θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι από το Περού. Η επική περιπέτειά του θα συνεχιστεί τόσο στη Νέα Υόρκη, αλλά και στη Νότια Κορέα. Ο παίκτης έχει στην διάθεσή του ένα μεγάλο εύρος από gadget, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για να φέρει εις πέρας τις αποστολές του με άκρα μυστικότητα. Σίγουρα ο τίτλος αξίζει την προσοχή όλων, μιας και πολλοί τον μνημονεύουν ακόμη και σήμερα, αναμένοντας ένα νέο κεφάλαιο στην αγαπημένη σειρά.

Για να το κάνουμε δικό μας, αρκεί να επισκεφθούμε την παρακάτω ιστοσελίδα και να το προσθέσουμε στον Ubisoft Connect λογαριασμό μας μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Έπειτα αυτό θα παραμείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη μας.

Βρείτε το παιχνίδι:
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram