[Προσφορά Indiegala]: Δωρεάν το εντυπωσιακό παιχνίδι επιβίωσης Die Young

 δωρεάν παιχνίδι indiegala

Δέκα χρόνια πέρασαν από τότε που το Indiegala προσέφερε το πρώτο του bundle. Από τότε μέχρι σήμερα η ιστοσελίδα προωθεί το indie gaming και θέλοντας να γιορτάσει τη σημαντική αυτή επέτειο, χαρίζει σε όλους το παιχνίδι Die Young για υπολογιστές.

Μπορεί οι περισσότεροι να μην έχουνε ακούσει ξανά αυτό το παιχνίδι, όμως πρόκειται για άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση. Το Die Young είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, με την πρωταγωνίστρια του να βρίσκεται σε ένα μυστηριώδες νησί. Ο υπαίτιος της απαγωγής μας παραμένει άγνωστος και εμείς με τα λίγα εργαλεία που έχουμε διαθέσιμα -αρχικά- στα χέρια μας καλούμαστε να αποδράσουμε, αποφεύγοντας τους εχθρικούς κατοίκους του νησιού.

Για να το κάνετε δικό σας εντελώς δωρεάν, αρκεί να το προσθέσετε στη συλλογή σας μέσω της σελίδας του στο Indiegala, πριν ολοκληρωθεί η περίοδος της προσφοράς. Έπειτα μπορείτε να το κατεβάσετε όσες φορές θέλετε στον υπολογιστή σας.

Βρείτε το παιχνίδι:
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram