[Ταινία ΕΡΤFLIX] Πανδημία, ζόμπι και... Squid Game στην κορεατική περιπέτεια Train to Busan

Το εξπρές των ζωνανών νεκρών
 
Κυριακή σημαίνει άραγμα και ταινία για πολλούς, έτσι και εμείς ερχόμαστε με μία αξιόλογη πρόταση για να γεμίσετε το βράδυ σας. Όπως πάντα, παρουσιάζουμε ταινίες που μπορούν όλοι να δουν εντελώς νόμιμα, έτσι έχουμε πρόταση από την ταινιοθήκη του ΕΡΤflix. 

Πρότασή μας, αυτή την φορά, το «Train to Busan», ή αλλιώς, «Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών». Πρόκειται για μία περιπέτεια Κορεατικής παραγωγής που κυκλοφόρησε το 2016. Η ταινία μας τοποθετεί στο ξέσπασμα μίας πανδημίας, αρκετά χειρότερης από αυτής του COVID-19, αφού οι κάτοικοι μετατρέπονται σε ζόμπι. Σύντομα κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος, όμως οι μόνοι που φαίνεται να επιβιώνουν είναι οι επιβάτες ενός τρένου, προορισμός του το Μπουσάν. Ο πρωταγωνιστής, ένας χρηματιστής, θα διασχίσει τα 453 χιλιόμετρα με κάθε κόστος, προκειμένου να συναντήσει τη μικρή του κόρη. Ο ίδιος είναι γνωστός και για το ρόλο του στη δημοφιλέστερη σειρά του 2021, Squid Game.

Μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν το «Train to Busan», με ελληνικούς υπότιτλους, σε καλή ανάλυση μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ΕΡΤflix. Εκεί θα είναι διαθέσιμη έως τις 16 Ιανουαρίου για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ► Train to Busan

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram