[Προσφορές Keysfan]: Εκπληκτικές τιμές σε Windows, Office και χρήσιμα εργαλεία για το PC

Εκπληκτικές τιμές σε Windows, Office και χρήσιμα εργαλεία για το PC

Το Keysfan.com είναι ένα αξιόπιστο e-shop το οποίο τρέχει αυτή τη στιγμή σπουδαίες προσφορές. Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τα Windows και Microsoft Office, αυθεντικά και νόμιμα μέσα σε 5 λεπτά από την αγορά τους!  

Αυτή τη φορά, το Keysfan.com λανσάρει μια γκάμα από προσφορές που φτάνουν τα 60% επιπλέον έκπτωση χάρη στο κουπόνι που εξασφαλίσαμε σε λογισμικά της Microsoft όπως είναι τα Office και τα Windows,  ξεχωριστά ή και τα δύο μαζί σε εκπληκτικές προσφορές.


Windows (10, 11) προσφορές (Δεν χρειάζεται κουπόνι)

  • Γνήσια Windows 10 Pro και για πάντα στα 7.43€
  • Γνήσια Windows 10 Pro και για πάντα στα 12.98€ (για 2 υπολογιστές και μόνο 6.49€/PC)
  • Γνήσια Windows 11 Pro και για πάντα στα 10.24€

Office (2016, 2019, 2021) προσφορές (Δεν χρειάζεται κουπόνι)


Windows (10, 11) και Office (2019, 2021) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ 
Xρησιμοποιήστε το κουπόνι: SKF62


Προσφορές σε πρακτικά εργαλεία για τον υπολογιστή σου (Δεν χρειάζεται κουπόνι)


Πως κάνουμε την αγορά χρησιμοποιώντας το κουπόνι

Αφού κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή στο eshop του Keysfan, πηγαίνουμε στο προϊόν που θέλουμε να αγοράσουμε, και ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα: 

Βάζουμε το κουπόνι του προϊόντος και προχωράμε στην αγορά


Επιλέγουμε μέθοδο πληρωμή (προτείνεται η PayPal) και ολοκληρώνουμε την αγοράΠως κατεβάζω και ενεργοποιώ τα Windows 10 / Office 2016/2019/2021

 Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω εφαρμογών από την Microsoft στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα Keysfan. Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Δείτε την εικόνα: Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις των Windows στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε. Το αντίθετο συμβαίνει με τα Microsoft Office, πρώτα βάζουμε το κλειδί που αγοράσαμε, και μετά κατεβάζουμε τις εκδόσεις του. 

Κατεβάστε τα λογισμικά που σας ενδιαφέρουν από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft:

Windows 10 - [Download Link]
Windows 11 - [Download Link]
Microsoft Office - [Download Link]

Σημείωση: κάντε συναλλαγές μέσω PayPal για την προστασία σας. Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών στο Support@Keysfan.com

Σημείωση (2): Τα Windows/Office κλειδιά προέρχονται από VOLUME LICENSE (VLK) που πουλάει η Microsoft σε επιχειρήσεις. Όσα κλειδιά δεν χρησιμοποιούνται, καταλήγουν σε on-line πώληση.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενεργοποίηση ενός PC χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όλες τις αναβαθμίσεις, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram