[Δωρεάν Ταμείο]: Στοιχηματικές προτάσεις από τον Joker

Στοιχηματικές προτάσεις από τον Joker (18 Sept 22)

Πλούσιο και το σημερινό πρόγραμμα αγώνων. Ανάμεσα σε όλα έχουμε και τους τελικούς στο φετινό Eurobasket που αναμφίβολα είναι ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.

Από την Ιταλία και την serie A θα κρατήσω δύο πιθανά over στα παιχνίδια Ουντινέζε - Ιντερ και Ρόμα- Αταλάντα. Στο 1,70 το πρώτο και στο 1,80 το δεύτερο. Η Ουντινέζε έχει κάνει πάρα πολύ καλό ξεκίνημα και σκοράρει πολύ. Η Ιντερ από την άλλη δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες, πιστεύω θα έχει γκολ το παιχνίδι. Ζευγάρι με παράδοση στα γκολ είναι και το Ρόμα - Αταλάντα. Παρόλο που η Αταλάντα είναι κάπως πιο σφιχτή φέτος, ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το μηδέν που κρατάει στην άμυνα στα εκτός έδρας.

Στην Ελλάδα χωρίς πολλά λόγια γιατί δε χρειάζονται, κρατάω το διπλό του Ολυμπιακού με τον Άρη. Αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός το παραμάγαζό του, θα αρχίσουν μετά να παίρνουν σάρκα και οστά άλλα σενάρια για τον φετινό τίτλο…

Κρατάω και το over 3,5 στο ματς Στρομσγκόντσετ - Κρίστιανσουντ στο 2,20. Κάνει αντεπίθεση σωτηρίας η Κρίστιανσουντ που σκοράρει πολύ στα τελευταία ματς, το ίδιο κάνει και η Στρομσγκόντσετ, οπότε μας κάνει το σημείο.

Κρατάω και τον άσσο στο 5,30 στο ματς Χέλσινγκμποργκ - Μάλμε. Κοντράρω την κούραση της Μάλμε από το ευρωπαϊκό ματς που είχε την Πέμπτη (ηττήθηκε από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Βέλγιο) ενώ η Χέλσινγκμποργκ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση τελευταία και τα δίνει όλα για τη σωτηρία. Με ρίσκο βεβαίως το σημείο.

Πάμε και στο Eurobasket όπου πιστεύω θα δούμε δύο διαφορετικών ειδών ματς σε μικρό και μεγάλο τελικό. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι στον μικρό τελικό Γερμανία - Πολωνία και ως εκ τούτου κρατάω το over 169,5, ενώ αντιθέτως στον μεγάλο τελικό Γαλλία - Ισπανία πιστεύω πως οι άμυνες θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο. Είναι άλλωστε και τόσο μεγάλη η κρισιμότητα του αγώνα που δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός. Κρατάω το under 159,5.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δυάδα
  • Ουντινέζε - Ιντερ over
  • Ρόμα - Αταλάντα over

Δυάδα
  • Στρομσγκόντσετ - Κρίστιανσουντ over 3,5
  • Άρης - Ολυμπιακός 2

Μονό
  • Χέλσινγκμποργκ - Μάλμε 1

Δυάδα
  • Γερμανία - Πολωνία over 169,5
  • Γαλλία - Ισπανία under 159,5

Καλή επιτυχία σε όλους!


Συντάκτης του άρθρου: Joker

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram