[Δωρεάν Ταμείο]: Στοιχηματικές προτάσεις από τον Joker

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Joker

Καλά πήγαμε μεσοβδόμαδα τελικά. Κάναμε ένα ταμείο στο Eurobasket, δύο την Πέμπτη σε Europa και Conference league, οπότε καλά ήταν. Ακολουθεί αυτό το ΣΚ, το τελευταίο μεγάλο κουπόνι πριν από τη διακοπή δύο εβδομάδων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Πολλές ομάδες περιμένουν πώς και πώς αυτή τη διακοπή για να ανασυνταχθούν και να ξεκουραστούν λίγο οι παίκτες από τα συνεχόμενα ματς. Μετά θα πάμε σερί ως τη διακοπή για το μουντιάλ. Εγώ θα κινηθώ χαλαρά και πάλι όπως σας λέω όλες αυτές τις μέρες.

Από το κουπόνι του Σαββάτου λοιπόν κρατάω πρώτα το over στο ματς Κασίβα - Καβασάκι για το ιαπωνικό πρωτάθλημα στο 1,70. Και οι δύο ομάδες φέρνουν συνεχόμενα υψηλά σκορ στα τελευταία τους παιχνίδια. 

Παρόμοιας λογικής είναι και τα παιχνίδια Μπρνο - Τέπλιτσε και Μαλίν - Λέουβεν. Στο πρώτο κρατάω το over στο 1,80 και στο δεύτερο το over 3,5 στο 2,20.

Μεγάλο ματς ανάμεσα σε Κάλιαρι και Μπάρι έχουμε στη Serie B. Καλοπληρωμένο εδώ είναι το over στο 2,00

Στο ματς Γκινγκάμπ - Σεντ Ετιέν έχουμε δύο ομάδες πολύ καλές επιθετικά που φέρνουν συχνά υψηλά σκορ και όμως το over προσφέρεται στο υψηλό 2,10

Τα ίδια ισχύουν και για το ματς Βαλένθια - Θέλτα με το over εδώ να πληρώνει ακόμα υψηλότερα στο 2,20. Πιθανότατα θα έχουμε και ντεμπούτο Καβάνι στη Βαλένθια. 

Μικρό αλλά πολύ πιθανό είναι και το over στο ματς Λιλ - Τουλούζ στο 1,60. Δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία.

Κλείνω με μία βόμβα, που είναι περισσότερο σημείο έμπνευσης και δε βγαίνει τόσο από αγωνιστικά δεδομένα. Αναφέρομαι στο μεγάλο ντέρμπι Ντόρτμουντ - Σάλκε. Η Σάλκε, προερχόμενη από μία σεζόν στη δεύτερη κατηγορία, έχω την αίσθηση ότι θα έχει ένα κλικ παραπάνω πάθος στο συγκεκριμένο ματς. Έχει και ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη της σεζόν επί της Μπόχουμ. Η Ντόρτμουντ σίγουρα είναι ανώτερη ομάδα αλλά γενικά δεν ενθουσιάζει ενώ θα έχει και έξτρα κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς με την Σίτυ. Στο 8,00 αυτό το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δυάδα (Πήγαμε ΤΑΜΕΙΟ)
  • Γκινγκάμπ - Σεντ Ετιέν over
  • Βαλένθια - Θέλτα over

Δυάδα
  • Κάλιαρι - Μπάρι over
  • Λιλ - Τουλούζ over

Τριάδα
  • Κασίβα - Καβασάκι over
  • Μπρνο - Τέπλιτσε over
  • Μαλίν - Λέουβεν over 3,5

Μονό
  • Ντόρτμουντ - Σάλκε 2

Καλή επιτυχία σε όλους!


Συντάκτης του άρθρου: Joker

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram