Godeal24: Απόκτησε Office και Windows με ασφάλεια και στις καλύτερες τιμές

Προσφορές σε Windows 10 και Windows 11


Χρησιμοποιώντας εναν υπολογιστή για δουλειά και διασκέδαση, σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστείς να εργαστείς με μια σουίτα γραφείου για να γράφεις, να διορθώνεις, να κάνεις υπολογισμούς ή να δημιουργείς παρουσιάσεις και γενικά να είσαι παραγωγικός. Φυσικά, σου προτείνω αγοράσεις το Microsoft Office Professional 2021 από μόλις 13,05€, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα βασικά, όπως το Word και το Excel, το Outlook, την Access και πολλά άλλα. Πρόκειται για μια οικονομική λύση αφού γλιτώνεις πάνω από 90% από την επίσημη τιμή. 

Η Godeal24 εγγυάται ότι η άδεια χρήσης του MS Office είναι γνήσια και ασφαλής, και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι κατεβάσεις το λογισμικό από την επίσημη ιστοσελίδα, να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό ενεργοποίησης της άδειας που αγόρασες από το Godeal24 για να ενεργοποιήσεις το λογισμικό.

Επίσης, έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις τις τελευταίες εκδόσεις των Windows (Windows 11, Windows 10) και απαραίτητα εργαλεία που κάνουν την εμπειρία σου πιο ασφαλή και ευχάριστη.  Πάμε να δούμε τις προσφορές: 

Προσφορές σε Microsoft Office (2016/2019/2021)


Παρόλο που ο επίσημος ιστότοπος της Microsoft δεν πωλεί πλέον ψηφιακές άδειες χρήσης των Windows 10, μπορείς ακόμα να αγοράσεις ένα ασφαλές και γνήσιο κλειδί για Windows 10 Professional στο Godeal24 για 7,25€, και μπορείς επίσης να αναβαθμίσεις σε Windows 11 Professional εντελώς δωρεάν! 

Προσφορές σε Windows 10 και Windows 11


Συνδυαστικά Πακέτα προσφορών


Διάφορα Χρήσιμα εργαλεία για το PC


Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal