Little Fighter 2 - Δωρεάν το δημοφιλές Fighting game




Το Little Fighter 2 (LF2) είναι ένα δημοφιλές fighting παιχνίδι εντελώς δωρεάν το οποίο δημιουργήθηκε από τον Marti Wong και τον Στάρσκυ Wong το 1999. Η δημοτικότητα του παιχνιδιού οφείλεται στην απλότητα και στο εθιστικό του gameplay.

Το παιχνίδι υποστηρίζει μέχρι και 4 ταυτόχρονους παίκτες ενώ διαθέτει  συνολικά 8 χαρακτήρες για online παιχνίδι ή να παίξετε offline με αντίπαλο τον υπολογιστή.  Οι χαρακτήρες ελέγχονται με το πληκτρολόγιο ενώ υποστηρίζει και σύνδεση με gamepad χειριστήριο. Οι κινήσεις των χαρακτήρων μπορούν να επαναπροσδιοριστούν από το μηδέν και να αλλάξετε τα πλήκτρα δράσης κατά το δοκούν.

Στο download link που σας δίνουμε θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού όπου μπορείτε να κατεβάσετε το Little fighter 2, έναν οδηγό του παιχνιδιού αλλά και το πρώτο Little Fighter από το μακρινό 1999.

Έκδοση: 2.0a 
Μέγεθος: 28.2 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: Marti Wong και Στάρσκυ Wong
Πηγή: lf2.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus