Λίγα λόγια για εμάς - Η ιδέα μας και ποιοι "κρύβονται" πίσω από τα άρθρα

Φίλοι Αναγνώστες του dwrean.net, γεια σας

To dwrean.net, είναι η ιστοσελίδα που ξεκίνησε το Ιούνιο του 2009 με στόχο να συγκεντρώσει και να προσφέρει, ελεύθερο και δωρεάν λογισμικό, σε όλους τους φίλους της τεχνολογίας.

Η όλη προσπάθεια, ξεκίνησε από ανθρώπους που κατάφεραν να συνδυάσουν την αγάπη τους για το διαδίκτυο, και το μεράκι τους για την παρουσίαση και την προώθηση δωρεάν εφαρμογών.

H ιστοσελίδα, συγκεντρώνει πληροφορίες και εφαρμογές, ώστε να μπορεί να απευθύνεται σε όλους! Μικρούς, μεγάλους, άνδρες, γυναίκες, μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες, χρήστες με λειτουργικά συστήματα Windows, Mac OS, Linux, «γκατζετάκιδες», λάτρεις των «smartphones…

Σήμερα, στο dwrean.net, μπορεί κανείς να βρει περισσότερες από τεσσεράμισι χιλιάδες επιλογές σε εφαρμογές κάθε τύπου. Λειτουργικά συστήματα, επαγγελματικά προγράμματα για επιχειρήσεις, εφαρμογές γραφείου, εκπαιδευτικά λογισμικά, παιχνίδια, ηλεκτρονικά βιβλία, εφαρμογές για «έξυπνα τηλέφωνα» αλλά και δωρεάν μαθήματα, How to και χρήσιμες ιστοσελίδες.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά και χρήσιμα freeware προγράμματα, αντάξια και πολλές φορές καλύτερα από ομοειδή τους, στα οποία χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εμείς προσπαθούμε για το αντίθετο! Οτιδήποτε κατεβάζετε από αυτό το site είναι 100% νόμιμο και δωρεάν!


Οι ενεργοί συντάκτες μας:

Ο Κυριάκος Οικονομίδης, Ιδρυτής και Συντάκτης του dwrean.net, έχει εδώ και αρκετά χρόνια την λόξα, την τρέλα, το πάθος, ή όπως θέλετε πείτε το, με την τεχνολογία και τους υπολογιστές και προσπαθεί αυτή την τρέλα να την μεταδώσει και σε άλλους που δεν την έχουν.

Είναι υπέρμαχος του Ανοικτού Λογισμικού και των dwrean προγραμμάτων. Γράφει ανελλιπώς για χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια, τα οποία θα έχετε την τύχη να τα δείτε όλα κατηγοριοποιημένα στο site μας!Ο παλιός της παρέας (4 χρόνια συντάκτης του dwrean.net), Χρήστος Χιωτέλλης, είναι εδώ για να μας δείξει ότι αυτό το site πέραν του Μαθουσάλα και ιδρυτή αυτού το ιστότοπου, χρειάζεται φρέσκα μυαλά και νέες ιδέες. Από μικρός είχε τρέλα με τους υπολογιστές και ήθελε να μάθει τα πάντα για αυτούς. Hobby του είναι οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογιστές, τα βιντεοπαιχνίδια, το ποδόσφαιρο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Διαβάστε τα άρθρα του. O Άγγελος Χουβαρδάς είναι 18 χρονών και ασχολείται κατά κύριο λόγο με την ανάπτυξη εφαρμογών. Είχε την τύχη να έρθει σε επαφή από μικρή ηλικία με την επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών και απέκτησε το πρώτο του πτυχίο σε γλώσσα προγραμματισμού όταν ήταν 12 ετών. Είναι παθιασμένος με τις νέες τεχνολογίες και τον εθελοντισμό. Αξιοποιεί τη κάθε ευκαιρία που του δίνεται και θεωρεί τον εαυτό του τυχερό για αυτό. Ενδιαφέρεται να μοιράζεται εφαρμογές που άλλαξαν και τη δική του ζωή προς το καλύτερο. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογιστές, με τη φωτογραφία και την κολύμβηση. Διαβάστε τα άρθρα του. 
 

Συντάκτες που "κρέμασαν παπούτσια"

Ευχαριστούμε πολύ τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη ο οποίος για λίγο καιρό και μέσα από τα βίντεό του προσπάθησε να μας μυήσει στον συναρπαστικό κόσμο του Linux!

Επίσης, ο Μιχάλης Βασιλάκης ειδικός στις κατασκευές και στον προγραμματισμό, μας έμαθε πως να χρησιμοποιούμε το Arduino. 

O Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος (πρώην συντάκτης στο Gameworld και IGN Greece), ήταν και αυτός στην ομάδα μας με αρκετά άρθρα στο ενεργητικό του, 145 στο σύνολο, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ


Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στο Site μας....και καλά κατεβάσματα!