Λίγα λόγια για εμάς - Η ιδέα μας και ποιοι "κρύβονται" πίσω από τα άρθρα

Φίλοι Αναγνώστες του dwrean.net, γεια σας

To dwrean.net, είναι η ιστοσελίδα που ξεκίνησε το Ιούνιο του 2009 με στόχο να συγκεντρώσει και να προσφέρει, ελεύθερο και δωρεάν λογισμικό, σε όλους τους φίλους της τεχνολογίας.

Η όλη προσπάθεια, ξεκίνησε από ανθρώπους που κατάφεραν να συνδυάσουν την αγάπη τους για το διαδίκτυο, και το μεράκι τους για την παρουσίαση και την προώθηση δωρεάν εφαρμογών.

H ιστοσελίδα, συγκεντρώνει πληροφορίες και εφαρμογές, ώστε να μπορεί να απευθύνεται σε όλους! Μικρούς, μεγάλους, άνδρες, γυναίκες, μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες, χρήστες με λειτουργικά συστήματα Windows, Mac OS, Linux, «γκατζετάκιδες», λάτρεις των «smartphones…

Σήμερα, στο dwrean.net, μπορεί κανείς να βρει περισσότερες από δυόμιση χιλιάδες επιλογές σε εφαρμογές κάθε τύπου. Λειτουργικά συστήματα, επαγγελματικά προγράμματα για επιχειρήσεις, εφαρμογές γραφείου, εκπαιδευτικά λογισμικά, παιχνίδια, ηλεκτρονικά βιβλία, εφαρμογές για «έξυπνα τηλέφωνα» αλλά και δωρεάν μαθήματα, How to και χρήσιμες ιστοσελίδες.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά και χρήσιμα freeware προγράμματα, αντάξια και πολλές φορές καλύτερα από ομοειδή τους, στα οποία χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εμείς προσπαθούμε για το αντίθετο! Οτιδήποτε κατεβάζετε από αυτό το site είναι 100% νόμιμο και δωρεάν!


Οι ενεργοί συντάκτες μας:

Ο Κυριάκος Οικονομίδης, Ιδρυτής και Συντάκτης του dwrean.net, έχει εδώ και αρκετά χρόνια την λόξα, την τρέλα, το πάθος, ή όπως θέλετε πείτε το, με την τεχνολογία και τους υπολογιστές και προσπαθεί αυτή την τρέλα να την μεταδώσει και σε άλλους που δεν την έχουν.

Είναι υπέρμαχος του Ανοικτού Λογισμικού και των dwrean προγραμμάτων. Γράφει ανελλιπώς για χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια, τα οποία θα έχετε την τύχη να τα δείτε όλα κατηγοριοποιημένα στο site μας!Ο μικρός της παρέας, Χρήστος Χιωτέλλης, είναι εδώ για να μας δείξει ότι αυτό το site πέραν του Μαθουσάλα και ιδρυτή αυτού το ιστότοπου, χρειάζεται φρέσκα μυαλά και νέες ιδέες. Από μικρός είχε τρέλα με τους υπολογιστές και ήθελε να μάθει τα πάντα για αυτούς. Hobby του είναι οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογιστές, τα βιντεοπαιχνίδια, το ποδόσφαιρο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Διαβάστε τα άρθρα του. 
H γνωριμία με τον Αριστοτέλη Ζησιμόπουλο έγινε μέσω στρατού. Όντας στρατιώτης που υπηρετεί τη θητεία του για την «μαμά πατρίδα» στη Μονάδα που υπηρετώ κι εγώ, και αντί να του μοιράζω καμπάνες (ως αρχιλοχίας του), καθόμουν και τον έπρηζα για το dwrean.net.

Για την ακρίβεια, του έκανα πρόταση να γράφει στο site καθώς το βιογραφικό του στην αρθρογραφία δεν το λες και λίγο αφού έχει εργαστεί ως βοηθός αρχισυντάκτη στο GameWorld.gr και διετέλεσε αρθρογράφος του IGN Greece. Φυσικά και χωρίς δεύτερη σκέψη, δέχτηκε αμέσως να γράφει (υπό την απειλή του G3A3) στο υπέρτατο site τεχνολογίας όπως είναι το dwrean.net, και πλέον μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα του σε καθημερινή βάση.  Για την ιστορία, έχει τελειώσει το Φυσικό Αθήνας και ζει μόνιμα στον Πειραιά.Συντάκτες που "κρέμασαν παπούτσια"

Ευχαριστούμε πολύ τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη ο οποίος για λίγο καιρό και μέσα από τα βίντεό του προσπάθησε να μας μυήσει στον συναρπαστικό κόσμο του Linux!

Επίσης, ο Μιχάλης Βασιλάκης ειδικός στις κατασκευές και στον προγραμματισμό, μας έμαθε πως να χρησιμοποιούμε το Arduino. 


Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στο Site μας....και καλά κατεβάσματα!