MediaMonkey 4.1.23 - Οργανώστε την μουσική και την βιντεοθήκη σαν επαγγελματίες

δωρεάν εφαρμογή οργάνωσης μουσικών και βίντεο αρχείων


Το MediaMonkey είναι ένας δωρεάν διαχειριστής μουσικών και βίντεο αρχείων για σοβαρούς συλλέκτες όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του. Κάνει πολλά και συμφέρει απ' όσα είδαμε στις δοκιμές μας και πραγματικά θα το χαρακτηρίζαμε ως ένα πολυπράγμων λογισμικό. Ας αναφερθούμε σε αυτές τις πλούσιες δυνατότητες του προγράμματος:

  • Διαχειριστής μουσικών και βίντεο αρχείων
  • Player που παίζει βίντεο και ήχο
  • Party Mode & Auto DJ: Ενδιαφέρουσα επιλογή που επιτρέπει στο πρόγραμμα να χρησιμοποιηθεί σε πάρτι ή άλλες δημόσιες εκδηλώσεις όπου οι παρευρισκόμενοι χρήστες να επιλέγουν μόνοι τους τα τραγούδια που θέλουν και παράλληλα να μην μπορούν να τροποποιήσουν τις λίστες. Δηλαδή κάτι σαν Jukebox. Επίσης όταν εξαντληθούν τα κομμάτια που έχετε τοποθετήσει ως επιλογές από τρίτους, τότε ξεκινά ο αυτόματος πιλότος (Auto DJ) με τραγούδια βάσει δικών σαν κριτηρίων που έχετε προεπιλέξει. 
  • Podcatcher και Media Downloader: Χρησιμοποιήστε τον ενσωματωμένο Podcatcher για να κατεβάσετε ήχο από το διαδίκτυο ή το Media Downloader για να κατεβάσετε βίντεο και μουσική από οποιοδήποτε site που φιλοξενεί τέτοιου είδους αρχεία. 
  • CD Ripper & Audio/Video Converter: επιλογή να μετατρέπετε αρχεία βίντεο και ήχου σε άλλα φορμάτ και δυνατότητα αντιγραφής CD στον υπολογιστή. 
  • File Monitor: Χρήσιμη λειτουργία που καταλαβαίνει πότε έχετε προσθέσει νέο οπτικοακουστικό υλικό στον υπολογιστή σας.
  • Auto Renamer / File Organizer: Αυτοματισμοί την μετονομασία και οργάνωση των media αρχείων σας. 
  • Auto Tag Editor with Album Art & Lyrics: Αυτόματη εύρεση τίτλων μέχρι στίχων και ολόκληρων άλμπουμ χάρη στη συνεργασία με online βάσεις δεδομένων. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης διπλότυπων αρχείων. 
  • CD/DVD Burner: Ενσωματωμένος  αντιγραφέας για να εγγράφετε μέσα από την εφαρμογή τα αγαπημένα σας δισκάκια CD και DVD.

Τέλος, μπορείτε να προσωποποιήσετε το πρόγραμμα χάρη στα δεκάδες addons (πρόσθετα) που μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΜediaMonkey.


Έκδοση: 4.1.23
Μέγεθος: 15.5 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Ventis Media 
Πηγή: mediamonkey.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram