RealPlayer - Ένας Media player για όλες τις δουλειές

media player


Το RealPlayer είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό πρόγραμμα Αναπαραγωγής πολυμέσων, και εξηγούμαστε:

Με το RealPlayer μπορείτε να ακούσετε, να κατεβάσετε και να οργανώσετε την μουσική και τα video σας. Αναλυτικότερα, μπορείτε να παίξετε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή αρχείου βίντεο και ήχου εύκολα όπως και να κατεβάσετε βίντεο από χιλιάδες ιστοσελίδες με ένα κλικ και να τα μετατρέψετε  σε οποιοδήποτε format.

Τα καλά δεν σταματούν εδώ, μπορείτε να εγγράψετε CD/DVD, δηλαδή το RealPlayer λειτουργεί και ως ένα αντιγραφικό για τα δισκάκια σας. Στη δωρεάν έκδοση, αυτά είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά, ενώ μπορείτε να τα δείτε όλα κάνοντας κλικ εδώ και συγκρίνοντας την δωρεάν με τις πληρωμένες εκδόσεις.

To RealPlayer υπάρχει  και σε εκδόσεις για Smartphones (Android, iOS) όπου στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα για να κατεβάσετε την έκδοση που επιθυμείτε.

σ.σ: Για την ιστορία, το RealPlayer έκανε το ντεμπούτο του το 1995, όταν το ίντερνετ έκανε τα πρώτα του βήματα. Αν και εκείνο τον καιρό ήταν αρκετά βαρύ, εκπλήρωνε τον επιθυμητό σκοπό και επέτρεπε στους χρήστες να δουν βασικά αρχεία media.

Έκδοση: 18
Μέγεθος: 1.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / iOS
Κατασκευαστής: RealNetworks, Inc 
Πηγή: real.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram