Εδώ ψάχνεις...

1by1 - Απλός, λιτός και υπέροχος δωρεάν Audio Player

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

Απλός και λιτός δωρεάν Audio Player

Το 1by1 είναι ένα μικρό, δωρεάν, γρήγορο και εύχρηστο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου (audio player), το οποίο σας παρέχει ένα έξυπνο και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας για να χειριστείτε συλλογές μουσικών αρχείων και να ακούσετε τα κομμάτια σας χωρίς την ανάγκη λιστών αναπαραγωγής ή βάσεων δεδομένων. Μπορεί να είναι απλό και μικρό αλλά δεν του λείπει τίποτα όσο αναφορά τις λειτουργίες.

Όταν ανοίξετε το πρόγραμμα, θα αντικρίσετε στο πάνω μέρος τα κουμπιά λειτουργίας του Player, αριστερά και σε δενδρική μορφή μπορείτε να φορτώσετε τους φακέλους με τα τραγούδια που έχετε στον υπολογιστή σας και στο κεντρικό πάνελ εμφανίζονται τα τραγούδια του φακέλου που επιλέγετε.

Ιδανικός και ελαφρύς player για χαμηλών δυνατοτήτων υπολογιστικά συστήματα. Το 1by1 διατίθεται για Windows και Android συσκευές. Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην σελίδα του Fosshub όπου μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση που επιθυμείτε.

Έκδοση: 1.93
Μέγεθος: 197 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android
Κατασκευαστής: Martin Pesch
Πηγή: mpesch3.de1.cc
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα