FBackup - Η δωρεάν λύση σε αυτόματο Backup

Δωρεάν πρόγραμμα για backup


Το FBackup είναι ένα δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για προσωπική και για εμπορική χρήση. Προστατεύει τα σημαντικά σας δεδομένα δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας σε οποιαδήποτε συσκευή USB, τοπικό δίσκο ή δίσκο δικτύου. Εκτός από φακέλους και αρχεία του υπολογιστή σας, μπορείτε να πάρετε backup  τις ρυθμίσεις των browser σας μαζί με τα Plugin, όπως και από διάφορα εγκατεστημένα προγράμματα.

Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν είτε να συμπιεστούν (σε αρχεία τύπου zip) είτε να αποθηκευτούν ως όμοια αντίγραφα των πρωτότυπων αρχείων. Το καλύτερο όμως με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι διαθέτει προγραμματισμό των Backup σε οποιαδήποτε ημερομηνία/ες θελήσετε να γίνεται αυτόματα. Τέλος, να αναφέρουμε ότι διαθέτει και την Ελληνική γλώσσα. Για περισσότερη βοήθεια, μπορείτε να δείτε μερικά βίντεο με τη χρήση του FBackup.


Έκδοση: 8.5.264
Μέγεθος: 87.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Softland 
Πηγή: fbackup.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram