«Σήμερα» - Δωρεάν Ελληνικό εορτολόγιο για τον υπολογιστή

δωρεάν εφαρμογή ημερολογίου-εορτολογίου


Το "Σήμερα" είναι εφαρμογή ημερολογίου / εορτολογίου. Δείχνει καθημερινά με πρακτικό τρόπο όλες τις ονομαστικές γιορτές, ιστορικά γεγονότα και διάφορα αστρονομικά στοιχεία.
Μπορείτε να προσθέσετε και δικές σας εργασίες, εορτές, γενέθλια, να δημιουργήσετε αντίστροφες μετρήσεις για τις εργασίες που προσθέτετε και πολλά ακόμα. Έχει τη δυνατότητα να τυπώνει και ημερολόγια.  Επίσης, μπορείτε να δείτε την παγκόσμια ώρα σε πραγματικό χρόνο όπως και να αλλάξετε την εμφάνιση του προγράμματος επιλέγοντας ανάμεσα από δεκάδες διαφορετικά θέματα.

Το πρόγραμμα, είναι από τα πρώτα ημερολόγια και από τα πιο γνωστά στους Έλληνες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θυμάμαι, οι περισσότεροι υπολογιστές είχαν εγκατεστημένο αυτό το ημερολόγιο στους υπολογιστές τους και μάλιστα επί εποχές Windows XP και κάτω. 

σ.σ: Επικοινώνησε μαζί μου ο δημιουργός της εφαρμογής και μου έστειλε τη νεότερη έκδοση, η οποία είναι και η πλήρης έκδοση εντελώς δωρεάν. Υπόψη, πως το επίσημο site δεν υφίσταται πια, οπότε, το dwrean.net είναι μονόδρομος γι'αυτή την εφαρμογή. 

Έκδοση: 3.9.4
Μέγεθος: 4.1 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Χάρης Κακουλίδης 
Πηγή: -
Συντάκτης του Άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus