My Address Book - Μια πλήρης και δωρεάν ηλεκτρονική ατζέντα

Δωρεάν ηλεκτρονική ατζέντα

Το My Address Book είναι μία δωρεάν ηλεκτρονική ατζέντα, εύκολη στη χρήση με την οποία μπορείς να αποθηκεύεις τα στοιχεία των φίλων σου αλλά και επαγγελματικές επαφές. Έχεις τη δυνατότητα προσθήκης πολλών πληροφοριών για κάθε επαφή, όπως διευθύνσεις, email, web links, σημειώσεις για κάθε επαφή κ.α. Μπορείς να στείλεις email και να επισκεφτείς τις ιστοσελίδες των επαφών σου με ένα μόνο κλικ.

Αν διαθέτεις παλιότερη έκδοση του προγράμματος μπορείς απλά να εισάγεις τα δεδομένα των επαφών σου στη νέα έκδοση, ενώ μπορείς να πάρεις και backup όλα τα δεδομένα που έχεις καταχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το My Address Book διαθέτει προστασία με κωδικό πρόσβασης ώστε να μην έχουμε ανεπιθύμητες ενέργειες στην προσωπική μας ατζέντα.

Τέλος, μπορείς να εκτυπώσεις όλες τις πληροφορίες για κάθε σου επαφή, αν και εδώ είδα πως υπάρχει πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν τους αναγνωρίζει. Ίσως, να συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό και όχι στον δικό σου υπολογιστή. Μια δοκιμή θα σε πείσει. Η εφαρμογή αυτή έχει πάψει να αναβαθμίζεται εδώ και πολύ καιρό αλλά «τρέχει» κανονικά στα Windows 11 που το δοκίμασα. 

Έκδοση: 6.3.0
Μέγεθος: 1.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Klaus Roemer
Πηγή: www4.webng.com/krtech
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal