ReNamer Lite - Δωρεάν πρόγραμμα μαζικής αλλαγής ονομάτων

ReNamer - Μετονομασία αρχείων

Το ReNamer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows, με το οποίο μπορούμε να αλλάξουμε μαζικά τα ονόματα των αρχείων και των φακέλων του υπολογιστή μας. Το πρόγραμμα είναι σε θέση να μετονομάσει οποιοδήποτε αρχείο περιέχει όνομα και metadata, όπως είναι έγγραφα, αρχεία ήχου, αρχεία βίντεο, φωτογραφίες κ.α. 

Το ReNamer υποστηρίζει επίσης ID3 tags για αλλαγή των στοιχείων από τα τραγούδια που έχουμε στη συλλογή μας, όπως και EXIF data για τους φίλους της φωτογραφίας.

Όπως βλέπουμε στη παραπάνω εικόνα, το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο παράθυρα. Στο πρώτο βάζουμε τους κανόνες (rules) που θέλουμε να ορίσουμε, όπου στη δωρεάν έκδοση του ReNamer μπορούμε να τοποθετήσουμε έως πέντε (5) κανόνες, και στο δεύτερο παράθυρο, τοποθετούμε με τη μέθοδο του drag n drop, το αρχείο που θελουμε να μετονομάσουμε. 

Στο download link που σας δίνουμε, θα δείτε ότι υπάρχουν δυο εκδόσεις της εφαρμογής. Η κανονική ή εγκαταστάσιμη, που εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας και η portable, η οποία είναι φορητή (portable) και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Επίσης, η υπάρχει και η beta έκδοση για τους βιαστικούς και πιο τολμηρούς. 

Έκδοση: 7.2
Μέγεθος: 4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Denis Kozlov 
Πηγή: den4b.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram