VLC Media Player - Ο απόλυτος Media Player που παίζει τα πάντα

VLC - δωρεάν media player που παίζει τα πάντα


H VideoLAN, η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το πασίγνωστο και ανοικτού κώδικα δωρεάν λογισμικό αναπαραγωγής multimedia αρχείων, VLC Media Player, έρχεται πιο ώριμη από ποτέ με την τελευταία έκδοση. Φυσικά, από έναν τέτοιο πανίσχυρο Player δε θα μπορούσε να λείπει η υποστήριξη σε υπότιτλους, το streamάρισμα ραδιοφωνικών ή και τηλεοπτικών σταθμών (αρκεί να έχεις το κατάλληλο λινκ), αλλά και η εγγραφή τους.

Όποιος θέλει να παίζει απροβλημάτιστα βίντεο σε οποιαδήποτε συσκευή, τότε το VLC είναι μονόδρομος. Υποστηρίζει όλα τα Codecs και σίγουρα δε θα υπάρξει πρόβλημα και με τον πιο άγνωστο τύπο αρχείου βίντεο. Εννοείται ότι υποστηρίζει και την Ελληνική γλώσσα στο μενού, οπότε οι μη αγγλομαθείς, δε θα συναντήσουν κανένα πρόβλημα.

Φυσικά, το VLC παίζει σε όλες τις πλατφόρμες, Windows, Linux, MacOS, Android και iOS ενώ μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα μέσω του προγράμματος, όπως να βρίσκεις και να κατεβάζεις υπότιτλους για ταινίες. Δες εδώ τον οδηγό μας.

Έκδοση: 3.0.18
Μέγεθος: 40 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / iOS / Linux / MacOS
Κατασκευαστής: videolan.org
Πηγή: videolan.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης 
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal