Any Video Converter - Δωρεάν μετατροπέας αρχείων βίντεο και όχι μόνο

Any Video Converter - Μετατρέψτε, επεξεργαστείτε, εγγράψτε και κατεβάστε βίντεο από το διαδίκτυο με ένα και μόνο πρόγραμμα.


Το Any Video Converter είναι από τα πιο φημισμένα δωρεάν προγράμματα για τη μετατροπή αρχείων βίντεο ανάμεσα σε διαφορετικά φορμάτ, που στην κυριολεξία μετατρέπει τα πάντα. Όταν το πρωτοπαρουσίασα το πρόγραμμα, δεν πίστευα ότι είναι δωρεάν! 

Συγκεκριμένα:

Υποστηριζόμενα φορμάτ βίντεο που δέχεται: MP4, MPEG, VOB, WMV, H264, H265, 3GP, 3G2, MKV, MOD, M2TS, RMVB, AVI, MOV, FLV, F4V, DVR-MS, TOD, DV, MXF, OGG, WEBM, οποιοδήποτε 4K video format και ακόμα περισσότερα.

Υποστηριζόμενα φορμάτ βίντεο που αποθηκεύει: MP4, AVI, MKV, M4V, WMV, MPG, ASF, M2TS, 3GP, FLV, SWF, MOV, GIF, WEBM, HTML5 WEBM, HTML5 OGG, HTML5 MP4 και ακόμα περισσότερα.  

Και άλλα ωραία:

Ακόμη, διαθέτει δικό του ενσωματωμένο εργαλείο για να μπορείς να κατεβάσεις βίντεο από το YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo, Metacafe και άλλες πολλές παρόμοιες υπηρεσίες. Μπορείς επίσης να "κάψεις" τα βίντεο συ σε DVD με γρήγορη ταχύτητα και εξαιρετική ποιότητα ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι η επιλογή του Video editing, ώστε να κάνεις επεξεργασία τα βίντεό σου προσθέτοντας εφέ, υπότιτλους, να κόψεις ή να ενώσεις πολλά βίντεο σε ένα. 

Τέλος, να πούμε ότι είναι διαθέσιμο για Windows και Mac OS λειτουργικά συστήματα ενώ για τους μη αγγλομαθείς, η εφαρμογή υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα στο μενού του. 

Έκδοση: 7.1.6
Μέγεθος: 72.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac OS
Κατασκευαστής: AVCLabs Inc
Πηγή: any-video-converter.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram