«Colors» - Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι μνήμης

Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι μνήμης


Το Colors είναι ένα απλό δωρεάν παιχνίδι μνήμης με χρώματα από τον Έλληνα Δημιουργό Νίκο Κούβαρη. Αυτό που έχετε να κάνετε στο παιχνίδι είναι να ακολουθήσετε τις κινήσεις του Υπολογιστή/bot.

Στο πρώτο επίπεδο ο υπολογιστή αναβοσβήνει ένα (1) χρωματισμένο κουτάκι κ.ο.κ. Εάν ο υπολογιστής αναβοσβήνει το κόκκινο κουτί, εσείς θα πρέπει να κάνετε το ίδιο. Εάν αναβοσβήνει το πράσινο κουτί και έπειτα το κίτρινο, εσείς πρέπει να κάνετε το ίδιο με την ίδια ακριβώς σειρά. Φυσικά, θα πρέπει να περιμένετε την σειρά σας για να παίξετε. Το παιχνίδι δυσκολεύει αρκετά μετά από 5-6 επίπεδα. Θεωρώ, ότι μέσα από την απλότητά του, ακονίζει τη μνήμη και σίγουρα αποτελεί μια καλή ασχολία για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας.

Σημείωση: Το παιχνίδι φτιάχτηκε το μακρινό 2001 (πριν 18 χρόνια) και ακόμα παίζει σε σύγχρονους υπολογιστές. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά έχει την πλάκα του. Το κρατάμε στο site μας επειδή τέτοια ελληνικά παιχνίδια έχουν την αξία τους και θέλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε Έλληνες δημιουργούς που έφτιαχναν πράγματα για τους υπολογιστές πριν καλά καλά εμείς οι υπόλοιποι κατανοήσουμε τις έννοιες όπως Internet, υπολογιστής, προγραμματισμός κτλ.

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: 11.7 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Νίκος Κούβαρης 
Πηγή: freebyte.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram