fre:ac - Δωρεάν μετατροπέας CD σε MP3 και όχι μόνο

Μετατροπή των CD σε MP3


Το fre:ac (συντομογραφία του free audio converter), είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής ήχου και μετατροπής CD (ripping) σε διάφορες δημοφιλείς μορφότυπα. Μετατρέπει αρχεία ήχου σε MP3, MP4/M4A, WMA, OGG, FLAC, AAC, WAV κ.α.

Με το fre:ac μπορείς εύκολα να μετατρέψεις τα CD σου σε MP3 ή WMA αρχεία ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να μετατρέψεις και ολόκληρες βιβλιοθήκες/φακέλους μουσικής, διατηρώντας τη δομή του φακέλου και το όνομα αρχείου.

Το ενσωματωμένο CD Ripper υποστηρίζει την CDDB / CD freedb, η οποία είναι μια on-line βάση δεδομένων που αποκτά αυτόματα πληροφορίες για ένα τραγούδι ώστε να το γράψεις σε ID3v2 ή άλλες ετικέτες πληροφορίες τίτλου.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει διαθέσιμη η Ελληνική γλώσσα στο μενού του προγράμματος, και εκτός από την εγκαταστάσιμη μορφή του, διατίθεται και ως portable, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. στον υπολογιστή. Διατίθεται για Windows, Mac και Linux λειτουργικά συστήματα.  

Έκδοση: 1.1.7
Μέγεθος: 23.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac OS
Κατασκευαστής: freac.org
Πηγή: freac.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal