Don't Panic! - Παίξε πασιέντζα χωρίς να το καταλάβει το αφεντικό σου

Dont panic


Είσαι στη δουλειά και σου περισσεύει χρόνος μέχρι να σχολάσεις;  Έχεις μπροστά σου τον υπολογιστή και για να περάσει η ώρα παίζεις παιχνιδάκια ή γράφεις στο Facebook και φοβάσαι μην το καταλάβει το αφεντικό;
Κανένα πρόβλημα! Μην πανικοβάλλεσαι!
Dont Panic! Αυτός είναι ο τίτλος του προγράμματος που αναλαμβάνει να διώξει το άγχος από τυχόν «έφοδο» του προϊσταμένου μας στο γραφείο.

Το Dont Panic! είναι πολύ απλό στην εκτέλεσή του απλά πρέπει να του κάνουμε μια προεργασία. Δηλαδή, να έχουμε προγραμματίσει από πριν ποιες εφαρμογές ή έγγραφα θα έπρεπε να είχαμε ανοικτά για τη δουλειά μας και ποια προγράμματα ή και παιχνίδια να κλείσουν όταν έρθει το αφεντικό...και το πρόβλημα πλέον απέχει ένα κλικ απόσταση! 
 
Με ένα κλικ/συνδυασμό πλήκτρων (που και αυτό ορίζεται από τις ρυθμίσεις) επαναφέρονται όλα τα προγράμματα που είχαμε επιλέξει να ανοίξουν για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και τα παιχνίδια (πασιέντζα), Facebook ή οτιδήποτε άλλο είχαμε ανοικτό, εξαφανίζονται ως δια μαγείας! 

Έκδοση: 3.1.0
Μέγεθος: 1.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Adrian-Costin Tundrea
Πηγή: dont-panic.sourceforge.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal