Stickies - Οργανώσου με δωρεάν ηλεκτρονικά «αυτοκόλλητα»

Stickies - Δωρεάν αυτοκόλλητες σημειώσεις στον υπολογιστή


Εάν είσαι από αυτούς που λατρεύουν τις σημειώσεις στον υπολογιστή, αυτό το δωρεάν πρόγραμμα θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Το Stickies μπορεί και αποθηκεύει σημειώσεις με τη μορφή ηλεκτρονικού αυτοκόλλητου σημειώματος (σαν τα Post-it) στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας. Στις σημειώσεις, εκτός από κείμενα μπορούμε να τοποθετήσουμε links, εικόνες και ότι άλλο θέλουμε, δηλαδή καλύτερο από τα τα απλά χαρτάκια! 😁

Διαθέτει πληθώρα επιλογών, από το να ορίσουμε διάφορους χρωματισμούς για κάθε σημείωση μέχρι και να βάλουμε ειδοποίηση για κάτι σημαντικό.
Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα να τοποθετήσουμε σε κατηγορίες τις σημειώσεις χάρη υπό μορφή tags, ώστε να βρίσκουμε εύκολα τη σημείωση που θέλουμε, να μειώσουμε ή να αυξήσουμε τη διαφάνεια της σημείωσης, και το αγαπημένο μου: να καρφιτσώσουμε μια σημείωση ώστε οτιδήποτε άλλο κι αν ανοίξουμε, να παραμένει μπροστά μας χωρίς να κρύβεται πίσω από παράθυρα. 

Τέλος, να πούμε πως διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από skins ώστε να αλλάξουμε τη εμφάνιση των «αυτοκόλλητων» αλλά και διάφορα χρήσιμα εργαλεία που μπορούν να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα, όπως είναι το SSIT, που μπορεί και δημιουργεί Μπορεί να μας βοηθήσει να ανακτήσουμε σημειώσεις από ένα αντίγραφο ασφαλείας ή σε περίπτωση που  χάσαμε τις σημειώσεις μας.  

Είναι πολύ ελαφρύ, δεν πιάνει όγκο στον υπολογιστή και κάνει τη δουλειά μας αθόρυβα και εύκολα. 

Έκδοση: 10.1b
Μέγεθος: 2.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: Zhorn Software
Πηγή: zhornsoftware.co.uk
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram