IObit Malware Fighter - Ήρθε η ώρα να διώξεις τα Malware από το PC σου

Δωρεάν προστασία από Malware

Το IObit Malware Fighter στη δωρεάν του έκδοση, είναι ένα προηγμένο εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού που εντοπίζει και αφαιρεί σε πραγματικό χρόνο τα μολυσμένα αρχεία που έχουν εισχωρήσει στον υπολογιστή μας ή προσπαθούν να εισχωρήσουν, και μας προστατεύει από διάφορες μολύνσεις τύπου spyware, adware, Trojans, keyloggers, bots, worms και hijackers.

Με τη βελτιωμένη, μοναδική Anti-ransomware μηχανή του, το IObit Malware Fighter ανιχνεύει τα πιο πολύπλοκα malware με ένα πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Με το που ξεκινήσεις την πρώτη φορά, θα γίνει update η βάση δεδομένων του προγράμματος και μια γρήγορη σάρωση του υπολογιστή σου για τυχόν μολύνσεις. 

Επισημαίνεται, πως μπορείς να πραγματοποιήσεις πλήρη σάρωση για καλύτερο έλεγχο, που σημαίνει θα διαρκέσει λίγο παραπάνω μέχρι να ολοκληρωθεί. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα.

Προσοχή: Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, θα σου ζητηθεί να κατεβάσεις επιπλέον προγράμματα που φυσικά αν θέλεις τα παραβλέπεις.

Έκδοση: 9.1.1
Μέγεθος: 56.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: iobit.com
Πηγή: iobit.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram