SlimBrowser - Γρήγορος browser με ενσωματωμένο εργαλείο για να κατεβάζεις βίντεο και μουσική

Γρήγορος browser με ενσωματωμένο Download manager και AdBlocker


Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για να περιηγούμαστε στο διαδίκτυο είναι καθαρά προσωπική μας επιλογή, και αυτό λόγω των διαφορετικών standards που έχει θέσει ο καθ' ένας από εμάς. Εμείς, σου προτείνουμε ακόμα ένα αξιόλογο και απλό στη χρήση browser, το SlimBrowser, ο οποίος βασίζεται στον Mozilla Firefox και τον κάνει απόλυτα συμβατό με όλα τα plugins και extensions του διάσημου browser. 

O SlimBrowser είναι δωρεάν και αρκετά γρήγορος, σχεδιασμένος ειδικά για να μας παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και πλήρως εξοπλισμένο με ισχυρά χαρακτηριστικά. Εκκινεί γρήγορα και ανοίγει ιστοσελίδες με την ελάχιστη καθυστέρηση. 

Εξαιρετικό feauture είναι το ενσωματωμένο εργαλείο για να κατεβάζεις απευθείας βίντεο και μουσική από το YouTube χωρίς να μπλέκεις με τρίτες εφαρμογές. Επίσης, διαθέτει τον δικό του Download Manager, τον δικό του AdBlocker που μπλοκάρει τις διαφημίσεις κ.α. Για όλα τα χαρακτηριστικά, μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα του browser για να τα δεις αναλυτικά. 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο SlimBorwser διαθέτει και μια portable έκδοση για να το έχεις πάντα μαζί σου σε ένα στικάκι  χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. 

Έκδοση: 17.0.1.0
Μέγεθος: 54 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: FlashPeak Inc.
Πηγή: slimbrowser.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram