High Quality Photo Resizer - Αλλάζουμε το μέγεθος των φωτογραφιών



Το High Quality Photo Resizer είναι ένα εύχρηστο δωρεάν λογισμικό για την επεξεργασία των ψηφιακών φωτογραφιών. Με λίγα λόγια μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος της φωτογραφίας με την ποιότητά της να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και να την χρησιμοποιήσουμε για δημοσίευση στο διαδίκτυο ή για να στείλουμε στους φίλους μας, και για εξοικονόμηση χώρου στο blog/site μας. Επίσης, στο πρόγραμμα υπάρχουν κάποια έτοιμα φίλτρα και εφέ για να τα χρησιμοποιήσουμε όπως νομίζουμε αλλά και μια μπάρα που μειώνει την ποιότητα της εικόνας ώστε  να μικρύνουμε ακόμα περισσότερο το μέγεθος. Βέβαια, μην το παρακάνουμε όμως. 




Στο πρόγραμμα μπορούν να εισαχθούν τύποι αρχείων: BMP, DIB, EMF, GIF, ICB, JPG, JPEG, PBM, PCD, PCX, PGM, PNG, PPM, PSD, PSP, RLE, SGI, TGA, TIF, TIFF, VDA, VST, WBMP, WMF. Το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί σε μορφές: JPG, PNG, GIF, BMP, TIF, TGA, WMF, EMF. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως στο download link που θα δείτε στο τέλος του άρθρου, θα μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος για να κατεβάσετε το πρόγραμμα αλλά όπως θα δείτε, υπάρχει και ένα online εργαλείο με το οποίο μπορείτε άμεσα να αλλάξετε το μέγεθος σε εικόνες αλλά με ασαφώς λιγότερες επιλογές από την desktop έκδοση του προγράμματος.  

Έκδοση: 6.0
Μέγεθος: 2.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Naturpic Software
Πηγή: naturpic.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram