FotoSketcher - Δωρεάν πρόγραμμα που μετατρέπει απλές φωτογραφίες σε έργα τέχνης

FotoSketcher - έργα τέχνης από απλές φωτογραφίες


Το FotoSketcher είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο μετατρέπει τις ψηφιακές φωτογραφίες σε έργα τέχνης με λίγα κλικ του ποντικιού. Πάνω από 25 διαφορετικά στυλ είναι διαθέσιμα, από σκίτσα με μολύβι σε ακουαρέλα ή ελαιογραφίες, σκίτσα με στυλό και μελάνι, όπως και γελοιογραφίες. Το δοκίμασα και έμεινα με το στόμα ανοικτό. Χωρίς να έχεις καλλιτεχνική φλέβα, αυτό που μπορείς να δημιουργήσεις είναι άκρως εντυπωσιακό. 

Μπορούμε να βελτιώσουμε τις φωτογραφίες μας με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή και με τα απλά εργαλεία που διαθέτει όπως: enhance contrast, sharpen, simplify image, increase luminosity, color saturation κτλ.

Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσουμε ρεαλιστικά πλαίσια/κάδρα και κείμενο. Διαθέτει ελληνική γλώσσα στο μενού του και εκτός από την κανονική έκδοση, μπορούμε να το κατεβάσουμε ως portable, δηλαδή χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης.

Έκδοση: 3.80
Μέγεθος: 13.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: David Thoiron
Πηγή: fotosketcher.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram