Math Ninja - Δωρεάν εκπληκτικό παιχνίδι μαθηματικών


Το Math Ninja είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι μαθηματικών. Φτιάχτηκε το μακρινό 2004 και παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο μιας και μέχρι σήμερα, δεν επήλθε κάποια αναβάθμιση του λογισμικού αλλά δεν χρειάζεται κιόλας, τα μαθηματικά είναι ίδια πάντα!

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να απαντήσετε σωστά όλες τις ερωτήσεις, το ταχύτερο δυνατό. Το παιχνίδι διαθέτει 8 επίπεδα δυσκολίας, και γνωρίζοντας την ηλικία του μαθητή, το πρόγραμμα μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο επίπεδο αυτόματα. Τα στοιχεία σας και το επίπεδο δυσκολίας τα επιλέγετε όταν πατήσετε το κουμπί setup.

Συναρπαστικό ακόμα και για μεγάλους, για να δούμε πόσο γρήγοροι είστε και τι μάθατε κάποτε στο σχολείο. Πραγματικά, είναι ένα γερό τεστ διότι σου βάζει δύσκολα αν επιλέξεις αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Έχεις το άγχος του χρόνου, και αυτό το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό. Τέλος, η γενική σου επίδοση καταγράφεται με σκορ.

Έκδοση: 1.01
Μέγεθος: 733 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Piotr J. Walczak
Πηγή: pjwalczak.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: