PDFCreator 3.3.0 - Δημιουργήστε αρχεία PDF από εικόνες και το αντίστροφο

Φτιάξε PDF

To PDFCreator είναι ένα δωρεάν λογισμικό, απλό, λιτό όπου την δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω! Τι ακριβώς κάνει; Δημιουργεί αρχεία PDF από διάφορα γνωστά φορμάτ εικόνας και κειμένου όπως: PNG, JPEG, BMP, PCX, TIFF, PS, EPS, TXT, PSD, PCL, RAW, SVG και το αντίστροφο, δηλαδή τα PDF αρχεία να τα μετατρέψετε σε όλα τα παραπάνω.

Φυσικά, μπορεί να φτιάξει PDF και οτιδήποτε εκτυπώνεται. Δηλαδή, δημιουργεί έναν εικονικό εκτυπωτή και αντί να εκτυπώσει κάποιο έγγραφο, το μετατρέπει σε PDF. 


Δείτε ένα βίντεο από την εφαρμογή:



Έκδοση: 3.3.0
Μέγεθος: 25.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: pdfforge.org
Πηγή: pdfforge.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειναι πραγματικα ελαφρυ, προγραμμα αλλα δεν εχω καταλαβει την λογικη του πως? δουλευει....
μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγακι στα Ελληνικα???
...ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ...
Ο χρήστης Κυριάκος Οικονομίδης είπε…
Απλά, ΄'οτι αρχείο έχεις από τα παραπάνω φορματ που αναφέρουμε, το βάζεις μέσα και στο μετατρέπει σε PDF! Για ποιό εύκολα, σύρε το αρχείο που θέλεις να μετατρέψεις, μέσα στο πρόγραμμα και αυτό θα κάνει την δουλειά του!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@kiriakosGR
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ WORD,EXCEL K' POWER POINT ΣΕ PDF Κ' ΟΧΙ TA JPEG H TA BITMAP H ΑΛΛΟ ΦΟΡΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ PDF.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ PDF ΣΕ ΑΛΛΑ FORMAT....Κ'ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ PDF.

...FANATIKOS...
Ο χρήστης Κυριάκος Οικονομίδης είπε…
Μαλλόν δεν κατάλαβες πως λειτουργεί... λειτουργεί σαν εικονικός εκτυπωτης....Πχ θέλεις να κανεις PDF μια εικόνα jpg. ανοιγεις την εικόνα και πηγαινεις στο μενου αρχειο και προσπαθεις να την εκτυπώσεις. οταν πας να την εκτυπώσεις θα σου βγάλει ως εκτυπωτη τον pdfcreator, θα πατήσεις εκτύπωση και θα σου ανοιξει το προγραμμα Pdfcreator....μετά η διαδικάσία εινια εύκολη!! για δοκίμασε να δεις....ΜΕ λίγα λόγια οποιοδήποτε αρχειο θέλεις να μετατρέψεις θα πηγαίνεις να το εκτυπώνεις με τον εικονικό εκτυπωτη!! περιμένω να μου πεις αν το κατάφερες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ολα εντάξει Κυριάκο, εγώ το δοκίμαζα βιαστικά, γιατί είχα δουλειά κ' έπρεπε να φύγω...
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πατρίδα μου Θεσσαλονίκη!!!
(Για το άλλο το πρόγραμμα με τα 3D για να κάνεις Activation πρέπει να πληρώσεις κάτι η' είναι for free?)
...ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επίσης παδιά σας στέλνω ενα πάρα πολύ καλό κ' ελαφρύ πρόγραμμα για μετατροπή των αρχείων βίντεο σε διάφορα φορμά είναι κ' αυτό Free κ' δουλεύει πολύ καλά!!! το Format Factory ,σίγουρα θα το ξέρετε ειναι το ιδιο καλο με το Free Video Converter V2.9
http://www.pcfreetime.com/
...ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φανατικος αλλα.... Ανωνυμος :-)