Format Factory - Το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής αρχείων βίντεο, ήχου, εικόνας και εγγράφων

Format Factory - Δωρεάν μετατροπές αρχείων βίντεο, ήχου, εικόνας και εγγράφων



Το Format Factory είναι ένα εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής αρχείων ήχου, βίντεο, εικόνας και εγγράφων, που υποστηρίζει όλες τις γνωστές επεκτάσεις αρχείων και πραγματικά λύνει τα χέρια σε πολλούς που θέλουν να κάνουν μετατροπές σε διάφορα αρχεία και όχι μόνο. 

Οι κύριες κατηγορίες του είναι: 

Video: Περιλαμβάνει μετατροπές αρχείων βίντεο σε όλα τα γνωστά format αλλά και διάφορα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο. Εντύπωση μας έκανε ότι διαθέτει και λειτουργία για screen Recording αλλά και να κατεβάζουμε βίντεο από το διαδίκτυο. 
Audio: Περιλαμβάνει μετατροπές αρχείων ήχου σε όλα τα γνωστά format αλλά και διάφορα εργαλεία επεξεργασίας ήχου. όπως Audio Joiner, Audio Splitter και Mix. 
Picture: Περιλαμβάνει μετατροπές αρχείων εικόνας σε όλα τα γνωστά format.
Document: Περιλαμβάνει μετατροπές αρχείων PDF σε εικόνες, απλό κείμενο, Docx και Excel. Επίσης μετατροπής αρχείων Docx σε PDF, αποκρυπτογράφηση και κρυπτογράφηση αρχείων PDF, Ενσωμάτωση πολλών αρχείων PDF σε ένα και μετατροπή οποιουδήποτε εγγράφου σε EPub, Mobi και AZW3. 

Επίσης, μπορούμε να αντιγράψουμε δισκάκια DVD και μουσικά CD στον υπολογιστή μας ή να τα μετατρέψουμε σε ISO. 


Έκδοση: 5.10.0
Μέγεθος: 107 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: pcfreetime.com
Πηγή: pcfreetime.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram