ALLPlayer - Εκπληκτικός και δωρεάν Video Player που βρίσκει υπότιτλους

ALLPlayer - Εκπληκτικός και δωρεάν Video Player που βρίσκει υπότιτλους


Το ALLPlayer είναι ένα πολύ ωραίο και δωρεάν πρόγραμμα για την παρακολούθηση ταινιών με υπότιτλους, διαθέσιμο για Windows και Android λειτουργικά συστήματα.

Η αναβαθμισμένη μηχανή του προγράμματος υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα φορμάτ βίντεο και ήχου, καθώς και 4K Ultra HD ή WebM, και βελτιώνει επίσης την ποιότητα των υποτίτλων.
Όσον αφορά του υπότιτλους, έχει πρόσβαση στην κορυφαία βάση δεδομένων υποτίτλων, όπως είναι το OpenSubtitles.org, μέσω του οποίου το ALLPlayer κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους στην επιλεγμένη γλώσσα. 

Επιπλέον, μπορείς να ακούσεις Ιντερνετικά ραδιόφωνα απ' όλο τον κόσμο μέσα από την ενσωματωμένη επιλογή που έχει το πρόγραμμα. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε το τηλεκοντρόλ που διαθέτει το πρόγραμμα, δηλαδή ένα εικονικό Android τηλεχειριστήριο για να χειρίζεσαι από απόσταση τον player και σου συστήνεται να το εγκαταστήσεις επιπρόσθετα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του AllPlayer. 

Έκδοση: 8.9.7
Μέγεθος: 224 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android
Κατασκευαστής: allplayer.org
Πηγή: allplayer.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram