Glary Utilities - Ο «ελβετικός σουγιάς» του υπολογιστή σου

Δωρεάν πρόγραμμα για τον καθαρισμό του pc



Το Glary Utilities είναι μια προηγμένη δωρεάν σουίτα εργαλείων σχεδιασμένη για να βελτιστοποιεί τον υπολογιστή σου. Υπόσχεται να βελτιώσει την απόδοση των Windows, να διορθώσει σφάλματα, να καθαρίσει τον σκληρό δίσκο και να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σου, και όλα αυτά με ένα κλικ.

Θετικά στοιχεία
  • Πολυλειτουργικό: Το Glary Utilities προσφέρει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, περιλαμβανομένων των εργαλείων καθαρισμού, διαχείρισης προγραμμάτων εκκίνησης, απεγκατάστασης λογισμικού και άλλων χρήσιμων επιλογών για να διατηρήσεις το σύστημά σου σε κορυφαία κατάσταση.
  • Ευκολία στη χρήση: Οι χρήστες με κάθε επίπεδο τεχνικών γνώσεων (αρχάριοι και μη) θα βρουν το Glary Utilities φιλικό και εύκολο στη χρήση. Το περιβάλλον εργασίας είναι ευανάγνωστο και εντοπίζει γρήγορα τα προβλήματα του συστήματος.
  • Ταχύτητα και απόδοση: Η δωρεάν έκδοση του Glary Utilities παρέχει εξαιρετικά γρήγορες λειτουργίες καθαρισμού και βελτιστοποίησης που μπορούν να βελτιώσουν την ταχύτητα και την απόδοση του συστήματός σου.
  • Portable έκδοση: Υπάρχει και η Portable έκδοση για χρησιμοποίηση του προγράμματος χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή. 

Αρνητικά στοιχεία
  • Περιορισμένες λειτουργίες στη δωρεάν έκδοση: Παρόλο που η δωρεάν έκδοση προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, ορισμένα προηγμένα εργαλεία είναι διαθέσιμα μόνο στην πλήρη έκδοση, η οποία είναι επί πληρωμή.
  • Προσπάθεια εγκατάστασης τρίτων λογισμικών: Κατά την εγκατάσταση του Glary Utilities, πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να προσπαθήσει να εγκαταστήσει κάποιο άλλο, τρίτο λογισμικό, το οποίο είναι προϊόν προσφοράς και φυσικά δεν το ζήτησες. 

Συμπέρασμα
Το Glary Utilities αποτελεί μια ισχυρή πρόταση για να βελτιστοποιήσεις και να διατηρήσεις τον υπολογιστή σου σε κορυφαία κατάσταση. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει αρκετές χρήσιμες λειτουργίες, παρόλο που κάποιες προηγμένες λειτουργίες απαιτούν την αναβάθμιση στην πλήρη έκδοση. Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά την εγκατάσταση, για να αποφύγεις την εγκατάσταση παράπλευρου λογισμικού.

Έκδοση: 6.2
Μέγεθος: 20.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: glarysoft.com
Πηγή: glarysoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal