The GodFather - Βάζουμε σε τάξη τα MP3 μας

The GodFather - δωρεάν πρόγραμμα οργάνωσης μουσικών αρχείων



Το "The GodFather" είναι ένα δωρεάν και ελληνικό πρόγραμμα για να επεξεργαζόμαστε τα μουσικά μας αρχεία σε περιβάλλον με υπολογιστές που τρέχουν λειτουργικό Windows. Δηλαδή πρόκειται για έναν εκπληκτικό MP3 manager με πολλές δυνατότητες, αρκεί να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να ξεδιπλώσουμε όλες τις αρετές του. Στην αρχή ίσως μας φανεί δύσκολο αλλά αφού το συνηθίσουμε θα μπορούμε να δημιουργούμε γρήγορα ενημερωμένες λίστες των τραγουδιών μας.

Διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες και περιέχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να επεξεργαστούμε και να μετονομάσουμε τα τραγούδια μας μέσα σε λίγα λεπτά! Είναι απίστευτο το τι μπορούμε να κάνουμε με το συγκεκριμένο δωρεάν πρόγραμμα: από μετονομασία τίτλων, ετικετών, εύρεση πληροφοριών τραγουδιών από διάφορες Online databases μέχρι και αναδιάρθρωση της διαδρομής των μουσικών μας κομματιών στον σκληρό δίσκο. 

Για να ενεργοποιήσουμε την Ελληνική γλώσσα, αφού ανοίξουμε την εφαρμογή, στο μενού «File», θα επιλέξουμε τη καρτέλα «options» όπου εκεί μπορούμε «φορτώσουμε» τη γλώσσα. 

σ.σ: Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής, αναβαθμίστηκε το πρόγραμμα στην 0.90 beta έκδοση όπου και διορθώνονται κάποια θέματα συμβατότητα με τα Windows 10 και άλλες μικροδιορθώσεις. 

Έκδοση: 0.90 (beta)
Μέγεθος: 6.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Δημήτρης Τουζόζογλου 
Πηγή: jtclipper.eu
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram