Quadrax Χ - Το καλύτερο παζλ παιχνίδι στον κόσμο

Quadrax - Ίσως από τα καλύτερα και δωρεάν παζλ παιχνίδια στον κόσμο


Το Quadrax είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια παζλ στο κόσμο, τουλάχιστον όπως μας λένε οι Τσέχοι εμπνευστές του, και μάλιστα είναι εντελώς δωρεάν!
Είναι ένα παιχνίδι με βελτιωμένα γραφικά από τις προηγούμενες εκδόσεις και το σίγουρο είναι ότι θα τα βρείτε σκούρα μέχρι να τελειώσετε και τα 90 πολύ δύσκολα επίπεδα. Σκοπός σας στο παιχνίδι είναι να περάσετε τους χαρακτήρες σας στην έξοδο από κάθε πίστα. Για να το κάνετε όμως αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε τις κινήσεις διότι αλληλεπιδράτε με το περιβάλλον, μετακινώντας αντικείμενα κτλ μέχρι να φτάσετε στην τελική έξοδο. Φυσικά, κάθε Level που προχωράτε, οι σπαζοκεφαλιές αυξάνονται.

Εκτός όμως από την 10η έκδοση, υπάρχουν και οι προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού διαθέσιμες, οι οποίες δεν είναι και λίγες. Θα μπορέσετε να τις κατεβάσετε πηγαίνοντας σε αυτό το link, και προς το τέλος του άρθρου. Συνολικά υπάρχουν ακόμα 8 εκδόσεις!! Καλή διασκέδαση.

Δείτε σχετικό βίντεο: 


Έκδοση: 10
Μέγεθος: 674 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: ALFALINE
Πηγή: quadrax6.wz.cz
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus