World of Padman - Εκπληκτικό FPS δωρεάν παιχνίδι

δωρεάν παιχνίδι First Person Shooter


Το World of Padman (wop) είναι ένα ανοικτού κώδικα πρώτου προσώπου παιχνίδι βολών (First Person Shooter) για τον υπολογιστή, διαθέσιμο στα αγγλικά και γερμανικά. Αρχικά ήταν μία τροποποίηση για το παιχνίδι Quake III Arena με τίτλο PadMod και δημιουργήθηκε το έτος 2004. Μετά την κυκλοφορία του Quake III Arena, το παιχνίδι έγινε αυτόνομο.

Η ιδέα βασίζεται στο Padman κόμικ για το περιοδικό PlayStation games που δημιουργήθηκε από τον επαγγελματία καλλιτέχνη κινουμένων σχεδίων «Ente» Ανδρέας, o οποίος είναι και ο άνθρωπος που έκανε πολλούς από τους χάρτες που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι το 1998. Αξίζει λοιπόν να κατεβάσετε αυτό το δωρεάν παιχνίδι των 900 Megabytes στο οποίο βλέπουμε την τελευταία έκδοση να είναι η 1.6.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην σελίδα του προγράμματος όπου θα δείτε εκδόσεις για Windows, Linux και MacOS λειτουργικά συστήματα, αλλά και το patch του παιχνιδιού για την 1.6 έκδοση. 


Δείτε σχετικό βίντεο από το παιχνίδι:




Έκδοση: 1.6
Μέγεθος: 904 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac OS
Κατασκευαστής: worldofpadman.com
Πηγή: worldofpadman.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram