CD Recovery Toolbox - Δωρεάν ανάκτηση αρχείων από χαλασμένα CD/DVD

Ανάκτηση Δεδομένων από χαλασμένους δίσκους CD/DVD


Όσοι έχετε στην διάθεσή σας αυτά τα στρογγυλά πραγματάκια με μια τρύπα στην μέση, (ναι στα CD/DVD αναφέρομαι),  σίγουρα θα ήρθατε αντιμέτωποι με γρατζουνίσματα, διάφορα στίγματα στην επιφάνεια των δισκακίων, άλλοτε από τα Φοφίκο που τρώγατε και δεν πλένατε τα χέρια σας ή απλά από απροσεξία.



Για να μην καταφεύγουμε σε πολύ πρακτικές μεθόδους όπως είναι η οδοντόκρεμα, ή ακόμα και η μπανάνα σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουμε μία δωρεάν πρόταση, μια δωρεάν εφαρμογή που κάνει αυτή τη βρώμικη δουλειά.


Ένα φανταστικό εργαλείο και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Το CD Recovery Toolbox, μας επιτρέπει να ανακτήσετε κάθε είδους αρχείο από τα χαλασμένα δισκάκια μας, είτε αυτά είναι CD, είτε DVD, ακόμα και δισκάκια Blue Ray. Είναι πολύ απλό στην χρήση του και δεν θα μας δυσκολέψει καθόλου. Φορτώνεις στο πρόγραμμα το drive με το CD που είναι χαλασμένο και αυτό σου βγάζει αποτελέσματα ανάκτησης. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Έκδοση: 2.2.1.0
Μέγεθος: 2.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: oemailrecovery.com
Πηγή: recoverytoolbox.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram