Second Life 5.1.0 - Η ζωή όπως την φαντάστηκες



Η πρώτη φορά που θα παίξετε το Second Life, θα θυμηθείτε αυτόματα το The Sims και διαφορετικές εκδόσεις του, ωστόσο, το Second Life προχωρεί περισσότερο από το The Sims.

Το Second Life είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας το οποίο ξεκίνησε το 2003 και συνεχώς αναπτύσσεται. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αποκτήσετε την δική σας εικονική ζωή, με πράγματα που σας αρέσουν, αφού αυτά που κάνετε εκεί, δεν διαφέρουν πολύ και από την πραγματική ζωή. στην ουσία, αυτή είναι η δεύτερη ζωή σας, η δεύτερη εικονική ζωή σας, όπου θα φτιάξετε το δικό σας avatar και θα ξεκινήσετε μια νέα ζωή παράλληλα με την πραγματική σας.

Προσοχή όμως, είναι αρκετά εθιστικό το Second Life αλλά έχει αρκετά ενδιαφέρον να δεις τι συμβαίνει εκεί μέσα. Το παιχνίδι διατίθεται για Windows, Linux και Mac OS λειτουργικά συστήματα. Δες ένα βίντεο από το συγκεκριμένο παιχνίδι:


Έκδοση: 5.1.0
Μέγεθος: 31.4  MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Linden Research 
Πηγή: secondlife.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus