Εδώ ψάχνεις...

Second Life 5.1.0 - Η ζωή όπως την φαντάστηκες

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018Η πρώτη φορά που θα παίξετε το Second Life, θα θυμηθείτε αυτόματα το The Sims και διαφορετικές εκδόσεις του, ωστόσο, το Second Life προχωρεί περισσότερο από το The Sims.

Το Second Life είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας το οποίο ξεκίνησε το 2003 και συνεχώς αναπτύσσεται. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αποκτήσετε την δική σας εικονική ζωή, με πράγματα που σας αρέσουν, αφού αυτά που κάνετε εκεί, δεν διαφέρουν πολύ και από την πραγματική ζωή. στην ουσία, αυτή είναι η δεύτερη ζωή σας, η δεύτερη εικονική ζωή σας, όπου θα φτιάξετε το δικό σας avatar και θα ξεκινήσετε μια νέα ζωή παράλληλα με την πραγματική σας.

Προσοχή όμως, είναι αρκετά εθιστικό το Second Life αλλά έχει αρκετά ενδιαφέρον να δεις τι συμβαίνει εκεί μέσα. Το παιχνίδι διατίθεται για Windows, Linux και Mac OS λειτουργικά συστήματα. Δες ένα βίντεο από το συγκεκριμένο παιχνίδι:


Έκδοση: 5.1.0
Μέγεθος: 31.4  MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Linden Research 
Πηγή: secondlife.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr