Advanced Renamer - Δωρεάν πρόγραμμα μαζικής μετονομασίας αρχείων

Advanced Renamer - Δωρεάν πρόγραμμα μαζικής μετονομασίας αρχείων
Το Advanced Renamer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows που σου επιτρέπει τη μαζική μετονομασία πολλών αρχείων και φακέλων ταυτόχρονα με ένα κλικ. Μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους για τον υπολογισμό της νέας ονομασίας. Είναι εύκολο να ρυθμίσεις μια ομαδική εργασία που χρησιμοποιεί πολλαπλές μεθόδους σε μεγάλο αριθμό αρχείων. 
Οι 14 διαφορετικές μέθοδοι που υπάρχουν στο πρόγραμμα, σου επιτρέπουν να αλλάξεις τα ονόματα, τα χαρακτηριστικά και τις χρονοσημάνσεις (timestamps) των αρχείων με μία κίνηση. Τα αρχεία μπορούν επίσης να αντιγραφούν ή να μετακινηθούν σε νέες τοποθεσίες με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν σε αυτά.

Μπορεί να δουλέψει με οτιδήποτε αρχείο, όπως με αρχεία ήχου, βίντεο και εικόνας. Θεωρώ, ότι αν κάτσεις και το μάθεις, θα σου λύσει εύκολα και γρήγορα το πρόβλημα της ονομασίας των αρχείων που έχεις στον υπολογιστή σου.

Επίσης, σημαντικό είναι ότι πριν ξεκινήσεις τις μαζικές μετονομασίες στα αρχεία, σου δίνεται η δυνατότητα να επιβεβαιώσεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι σωστό και σε περίπτωση που προχωρήσεις σε μετονομασία και το μετανιώσεις, μπορείς να αναιρέσεις όλες τις ενέργειες. Αυτή η δυνατότητα αναίρεσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και εξασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σου κατά τη μετονομασία αρχείων.

Το πρόγραμμα διαθέτει και portable έκδοση για χρήση χωρίς εγκατάσταση στον υπολογιστή σου. Επίσης, είναι μεταφρασμένη στην Ελληνική γλώσσα.

Συμπερασματικά, το Advanced Renamer είναι ένα ισχυρό εργαλείο που διευκολύνει τη μετονομασία και τη διαχείριση αρχείων του υπολογιστή σου με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Είναι κατάλληλο για επαγγελματίες και χρήστες που χρειάζονται να επεξεργαστούν πολλά αρχεία με απλό και ευέλικτο τρόπο.

Έκδοση: 3.90
Μέγεθος: 11.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Kim Jensen
Πηγή: advancedrenamer.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal