3DP Chip 18.04 - Το ευκολότερο εργαλείο αναζήτησης των drivers του υπολογιστή σας

3DP Chip - Δωρεάν πρόγραμμα να βρεις τους σωστούς drivers

Το 3DP Chip είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης (drivers) των συσκευών του υπολογιστή σας με μερικά μόνο κλικ. Πολύ καλή επιλογή και για Backup των drivers σας.

Η εφαρμογή επίσης θα εντοπίσει και θα εμφανίσει αυτόματα τις πληροφορίες για την CPU, την μητρική πλακέτα, την κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου που έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας και θα σας δείξει άμεσα ποια έκδοση έχετε και αν θέλει αναβάθμιση. Έπειτα, κάνοντας κλικ στην παλιά έκδοση, θα σας μεταφέρει στο επίσημο site του 3DP Chip ώστε να κατεβάσετε τις τελευταίες εκδόσεις.

Εδώ να αναφέρουμε ότι πολύς κόσμος είναι διστακτικός με τέτοιου είδους προγράμματα και καλά κάνει! Δεν κάνουν όλα τα παρεμφερή προγράμματα σωστή δουλειά. Μετά από ψάξιμο και χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος για πολύ καιρό, μπορώ να επιβεβαιώσω την καλή του λειτουργία και τις σωστές αναβαθμίσεις.
Το 3DP Chip στην ουσία κάνει αυτό που θα έκανε ένας πιο έμπειρος χρήστης. Από τις επίσημες ιστοσελίδες του Hardware του υπολογιστή σας, για παράδειγμα της Intel, AMD, Realtek κτλ, κατεβάζει τις τελευταίες εκδόσεις των drivers. Δηλαδή, θα μπορούσες και εσύ ο ίδιος να πας στην σελίδα της AMD για να κατεβάσεις τους τελευταίους και ενημερωμένους οδηγούς της κάρτας γραφικών σου. Επομένως, μπορείς να κάνεις ένα τεστ και να συγκρίνεις τους drivers που σου δίνει το 3DP Chip με αυτούς της εταιρίας. Είναι ακριβώς οι ίδιοι.

Προσοχή: Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης θα σας εμφανίσει ένα ή δύο παράθυρα για να εγκαταστήσετε τρίτες (διαφημιστικές) εφαρμογές. Για να το αποφύγετε, απλά "ξετικάρετε" από το κουτάκι που φαίνεται στο παρακάτω screenshot,  την επιλογή αυτή.



Έκδοση: 18.04
Μέγεθος: 2.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: 3DP 
Πηγή: 3dpchip.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus