Free MP3 Cutter and Editor 2.8 - Εύκολη επεξεργασία MP3 αρχείων

Δωρεάν πρόγραμμα που φτιάχνεις Ringtone και μια ελαφριά επεξεργασία MP3 αρχείων


Το «Free MP3 Cutter and Editor» σας λύνει τα χέρια στην επεξεργασία των μουσικών αρχείων MP3. Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε εύκολα να κόψετε τμήματα των μουσικών αρχείων (π.χ να απομονώσετε το ρεφρέν) και να τα κάνουμε ringtones,  να αλλάξουμε την ένταση των τραγουδιών, να δημιουργήσουμε απαλό σβήσιμο, το γνωστό Fade in και Fade out, να μετατρέψουμε το μονοφωνικό αρχείο ήχου σε ψευδό-στερεοφωνικό και το αντίστροφο. Αυτό επιτυγχάνεται όταν δημιουργούμε ένα ακόμα αντίγραφο του μονοφωνικού αρχείου και δίνουμε την αίσθηση τη στερεοφωνικής ακρόασης.

Πως κόβουμε το αρχείο που θέλουμε να έχουμε ως Ringtone

Με τα κουμπιά  «Set Start» και  «Set End» επιλέγουμε την αρχή και το τέλος του ringtone που θέλουμε να φτιάξουμε, κλικάρουμε στο κουμπί κάτω αριστερά «Delete Unselected» για να διαγράψουμε το υπόλοιπο του τραγουδιού. Αυτό που απέμεινε είναι το επιλεγμένο κομμάτι του τραγουδιού. Πατάμε το εικονίδιο με την δισκέτα, ώστε να το αποθηκεύσουμε και Voila, έτοιμο το ringtone μας.

Έκδοση: 2.8
Μέγεθος: 968 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: musetips.com
Πηγή: musetips.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram