Free MP3 Cutter and Editor 2.8 - Εύκολη επεξεργασία MP3 αρχείων

Δωρεάν πρόγραμμα που φτιάχνεις Ringtone και μια ελαφριά επεξεργασία MP3 αρχείων


Το «Free MP3 Cutter and Editor» σας λύνει τα χέρια στην επεξεργασία των μουσικών αρχείων MP3. Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε εύκολα να κόψετε τμήματα των μουσικών αρχείων (π.χ να απομονώσετε το ρεφρέν) και να τα κάνουμε ringtones,  να αλλάξουμε την ένταση των τραγουδιών, να δημιουργήσουμε απαλό σβήσιμο, το γνωστό Fade in και Fade out, να μετατρέψουμε το μονοφωνικό αρχείο ήχου σε ψευδό-στερεοφωνικό και το αντίστροφο. Αυτό επιτυγχάνεται όταν δημιουργούμε ένα ακόμα αντίγραφο του μονοφωνικού αρχείου και δίνουμε την αίσθηση τη στερεοφωνικής ακρόασης.

Πως κόβουμε το αρχείο που θέλουμε να έχουμε ως Ringtone

Με τα κουμπιά  «Set Start» και  «Set End» επιλέγουμε την αρχή και το τέλος του ringtone που θέλουμε να φτιάξουμε, κλικάρουμε στο κουμπί κάτω αριστερά «Delete Unselected» για να διαγράψουμε το υπόλοιπο του τραγουδιού. Αυτό που απέμεινε είναι το επιλεγμένο κομμάτι του τραγουδιού. Πατάμε το εικονίδιο με την δισκέτα, ώστε να το αποθηκεύσουμε και Voila, έτοιμο το ringtone μας.

Έκδοση: 2.8
Μέγεθος: 968 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: musetips.com
Πηγή: musetips.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

 1. thx...polutimh h bohtheia sou!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα καλή χρονιά! Κατά το κατέβασμα μου βγάζει ειδοποίηση ότι περιέχει κακόβουλο ιό, ισχύει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν έχει πρόβλημα, λανθασμένες ειδοποιήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ωραίο, αλλά του "δίνουμε" 192kbps η 320kbps, και μας το επιστρέφει σε 181kbps !! Άρα... μάπα το καρπούζι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν γνωρίζω αν το κάνει αυτό ή όχι, αλλά 181kbps είναι μια πάρα πολύ καλή ποιότητα για αρχεία ήχου! Δεν νομίζω να καταλάβει κάποιος την διαφορά από 192 σε 181.

  Μάπα θα ήταν το καρπούζι να μην δούλευε το πρόγραμμα! Η εφαρμογή αγαπητέ δίνεται εντελώς δωρεάν, ευχαριστώ πρέπει να λέμε.........αλλά μια παροιμία λέει Τον χαρίζαμε τον γαϊδαρο και τον κοιτούσε στα δόντια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. σφαλής περιήγηση
  Σελίδα διάγνωσης για musetips.com

  Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση καταχώρισης για musetips.com;
  Ο ιστότοπος αναφέρεται ως ύποπτος. Η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας.

  Μέρος αυτού του ιστότοπου αναφέρθηκε λόγω ύποπτης δραστηριότητας 14 φορές τις τελευταίες 90 ημέρες.

  Τι συνέβη όταν η Google επισκέφθηκε αυτόν τον ιστότοπο;
  Από τις 8 σελίδες που εξετάσαμε στον ιστότοπο τις τελευταίες 90 ημέρες, 5 σελίδες κατέληξαν σε λήψη και εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού χωρίς τη συναίνεση του χρήστη. Την τελευταία φορά που επισκέφθηκε η Google αυτόν τον ιστότοπο ήταν στις 2015-08-23 και η τελευταία φορά που βρέθηκε ύποπτο περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο ήταν στις 2015-08-22.
  Το κακόβουλο λογισμικό περιλαμβάνει 21 virus.

  Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενήθηκε σε 2 δίκτυα συμπεριλαμβανομένων των AS46606 (UNIFIEDLAYER-AS-1), AS15169 (GOOGLE).

  Αυτός ο ιστότοπος έχει λειτουργήσει ως διαμεσολαβητής που έχει ως συνέπεια την περαιτέρω διανομή του κακόβουλου προγράμματος;
  Τις τελευταίες 90 ημέρες ο ιστότοπος musetips.com δεν φάνηκε να λειτουργεί ως διαμεσολαβητής για τη μόλυνση κανενός ιστότοπου.

  Αυτός ο ιστότοπος έχει φιλοξενήσει κακόβουλο πρόγραμμα;
  Ναι, αυτός ο ιστότοπος φιλοξένησε κακόβουλο λογισμικό τις τελευταίες 90 ημέρες. Μόλυνε 2 τομείς, συμπεριλαμβανομένων των softfd.com/, programs.pl/.

  Πώς συνέβη αυτό;
  Σε ορισμένες περιπτώσεις, τρίτα μέρη μπορούν να προσθέσουν κακόβουλο κώδικα σε νόμιμους ιστότοπους, γεγονός που προκαλεί την εμφάνιση του μηνύματος προειδοποίησης.

  Επόμενα βήματα:
  Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα.
  Αν είστε κάτοχος αυτού του ιστότοπου, μπορείτε να ζητήσετε να επανεξεταστεί ο ιστότοπός σας χρησιμοποιώντας τα Εργαλεία για Webmasters της Google. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εξέτασης υπάρχουν διαθέσιμες στο Κέντρο βοήθειας για Webmasters.
  Ενημερώθηκε πριν από 7 ώρες
  © Google - Αρχική σελίδα Google

  ΑπάντησηΔιαγραφή

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"