Thunderbird - O καλύτερος ταχυδρόμος για τα email μας

Ο καλύτερος email client για την αλληλογραφία μας


Ο Thunderbird είναι ένας δωρεάν και ανοικτού κώδικα e-mail client, με τον οποίο μπορούμε να εισάγουμε όλους τους e-mail λογαριασμούς μας (gmail,yahoo κτλ) και να τους διαχειριζόμαστε μόνο μέσα από ένα πρόγραμμα.  Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και ενημερώνει αυτόματα για όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Είναι ένα από τα "αδερφάκια" του Firefox και είναι αρκετά αξιόπιστος. Κατά τη γνώμη μας ίσως και ο καλύτερος e-mail client που υπάρχει.

Κυριότερα χαρακτηριστικά:

Ασφάλεια και ιδιωτικότητα: Διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες, όπως ενσωματωμένη αποτροπή καταγραφής και φραγή απομακρυσμένου περιεχομένου οι οποίες εξασφαλίζουν την προστασία του απορρήτου μας και μας απαλλάσσουν από κάθε ανησυχία για Spam email κτλ. 

Προσαρμοστικότητα: Με τα πρόσθετα (Επεκτάσεις & Θέματα) και πολλές άλλες λειτουργίες, μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση και την αίσθηση του Thunderbird στη στιγμή.

Ημερολόγιο: Οργανώνουμε το πρόγραμμά μας και τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας σε ένα ημερολόγιο που είναι ενσωματωμένο με το Thunderbird.
Μπορούμε να διαχειριστούμε πολλαπλά ημερολόγια και να φτιάξουμε την καθημερινή μας λίστα εργασιών.

Ετικέτες: Μπορείς να οργανώσεις σε ετικέτες τα email σου ώστε να τα βρίσκεις πολύ πιο εύκολα. 

Επαφές (βιβλίο διευθύνσεων): Ένα εκπληκτικό ενωσματωμένο εργαλείο για να έχεις όλες τις επαφές σου με τις λεπτομέρειές τους

Τέλος, υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο για Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα. 

Έκδοση: 115.0.1
Μέγεθος: 58.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: Mozilla
Πηγή: mozilla.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal