Guitar and Bass 1.2.1 - Μάθε δωρεάν έγχορδα όργανα από το PC σου

δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης εγχόρδων οργάνων


Το Guitar and Bass είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης έγχορδων οργάνων όπως η Κιθάρα, το Μπάσο, Μπάντζο και Μαντολίνο. (μπορούν επίσης να προστεθούν κι άλλα έγχορδα).
Θα έχετε ότι χρειάζεται ένας μουσικός: κλίμακες, συγχορδίες, διαστήματα, αναφορές και ασκήσεις. Ακόμα διαθέτει έναν viewer για ταμπλατούρα και επεξεργασία αυτής, ασκήσεις για το αυτί και άλλα χρήσιμα εργαλεία!

Μαζί με το πρόγραμμα εκμάθησης, διατίθεται και το JamApp, ένας δωρεάν Player ειδικά σχεδιασμένος για μουσικούς, αφού διαθέτει εργαλεία όπως Tempo/Speed Control, Pitch Control, 5 μπάντες εκουαλάϊζερ, εργαλείο αφαίρεσης των φωνητικών από την μουσική και τα ειδικά εργαλεία όπως Marks: όπου μπορείτε να μεταβείτε εύκολα σε διάφορα σημεία των τραγουδιών με την χρήση του αριθμητικού πληκτρολογίου και τα Loops: όπου μπορείτε να παίζετε συνεχώς ένα συγκεκριμένο μέρος τραγουδιού μέχρι να το μάθετε!


Έκδοση: 1.2.1
Μέγεθος: 5.64 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Gabriel Fernandez 
Πηγή: guitar-and-bass-software.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus