ImgBurn 2.5.8.0 - Δωρεάν πρόγραμμα για να αντιγράφετε δίσκους CD/DVD

Δωρεάν αντιγραφικό cd/dvd


Το ImgBurn είναι ένα ελαφρύ και δωρεάν ''αντιγραφικό'' δίσκων CD / DVD / HD DVD / Blu-ray, το οποίο όλοι πρέπει να έχουν στην εργαλειοθήκη τους.  Το ImgBurn υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία μορφών αρχείων image , δηλαδή εικονικών δίσκων συμπεριλαμβανομένων αρχείων τύπου BIN, CCD, CDI, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG και PDI.


Το ImgBurn μιλάει Ελληνικά

Το ImgBurn διαθέτει και ελληνική μετάφραση στο μενού του αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
 Για να ενεργοποιηθεί η Ελληνική γλώσσα θα πρέπει να κατεβάσετε το extra αρχείο της γλώσσας το οποίο βρίσκεται στο download link στο τέλος του άρθρου. Αφού το κατεβάσετε, θα πάτε στο φάκελο που εγκαταστάθηκε το πρόγραμμα και μέσα εκεί θα βρείτε ένα φάκελο με όνομα Languages
Εκεί μέσα θα αποσυμπιέσετε το αρχείο της Ελληνικής γλώσσας. Αφού τα κάνετε όλα αυτά, τρέξτε την εφαρμογή και πηγαίνετε στην επιλογή tools --> Settings. Θα δείτε ότι προστέθηκε το αρχείο της Ελληνικής Γλώσσας όπου μπορείτε να το επιλέξετε. Αυτό ήταν. Πλέον το πρόγραμμα είναι εξολοκλήρου στα ελληνικά.

σ.σ: Αν και έχει πολύ καιρό να ανανεωθεί με νέα έκδοση, το ImgBurn εξακολουθεί να είναι must στην επιλογή δωρεάν προγράμματος για τα δισκάκια σας.


Έκδοση: 2.5.8.0 
Μέγεθος: 3.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: imgburn.com
Πηγή: imgburn.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης