Quest for Glory II - Ένα απίθανο δωρεάν remake του γνωστού RPG

Δωρεάν Remake του Quest for Glory


Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι στον χώρο του gaming, το Quest for Glory που για πολλούς θεωρείται ένα από τα καλύτερα RPG της εποχής, ξαναγεννιέται μέσα από ένα καταπληκτικό remake χάρη στην AGD interactive.

Το πρώτο Quest for Glory ΙΙ κυκλοφόρησε το 1990 από τη Sierra Entertainment και λόγω της μεγάλης απήχησης στο κόσμο, υπήρχαν εκδόσεις για Windows, MS DOS και Amiga. Φυσικά, το Remake του παιχνιδιού διατίθεται δωρεάν τόσο για υπολογιστές με εγκατεστημένα Windows όσο και για Macintosh.

Το παιχνίδι παραμένει πιστό στο πρωτότυπο και ακολουθεί τις περιπέτειες ενός ήρωα που ταξιδεύει στην πόλη Shapeir, έναν εξωτικό κόσμο εμπνευσμένο από τη Μέση Ανατολή. Οι παίκτες εξερευνούν την πόλη, λύνουν γρίφους και αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις, ενώ πρέπει να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Το remake προσφέρει βελτιωμένα γραφικά, πιο σύγχρονα χειρισμό και διάφορες βελτιώσεις στον τρόπο παιχνιδιού, ενώ διατηρεί τον χαρακτήρα και την αίσθηση του πρωτότυπου κλασικού παιχνιδιού του 1990. Επίσης, το remake προσθέτει ανανεωμένο ήχο για να ενισχύσει την εμπειρία των παικτών. 

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 71.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac OS
Κατασκευαστής: AGD Interactive 
Πηγή: agdinteractive.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal