UltraSurf 18.02 - Προστασία της ιδιωτικής ζωής και ασφάλεια δεδομένων




Το UltraSurf είναι μια δωρεάν εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να προστατέψετε την ιδιωτική σας ζωή σας με ανώνυμο surfing στο διαδίκτυο κρύβοντας τη διεύθυνση IP σας, καθαρίζοντας το ιστορικό περιήγησης, τα cookies και πολλά άλλα.
Το υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης και η πλήρης διαφάνεια των δεδομένων σας επιτρέπει να σερφάρετε στο ίντερνετ με ασφάλεια.

Το UltraSurf προτείνεται ιδιαίτερα για χρήστες που βρίσκονται σε χώρες με σοβαρή διαδικτυακή λογοκρισία. Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα, μπορούν να επισκεφτούν απεριόριστες σελίδες στο Web σε όλο τον κόσμο προσεκτικά και ελεύθερα.




Το πρόγραμμα είναι portable, και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε ένα φλασάκι και να το χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Κατά το κατέβασμα του αρχείου εγκατάστασης στον υπολογιστή σας, ενδέχεται ο browser να μην σας αφήσει να το κατεβάσετε και να το "μαρκάρει" ως επικίνδυνο αρχείο. Λόγω της φύσης του προγράμματος, δηλαδή κάνει χρήση της IP διεύθυνσής σας και την αλλάζει, είναι λογικό να θορυβούνται οι Browsers και να παίρνουν αμυντική στάση. Μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

δείτε σχετικό βίντεο/Tutorial:



Έκδοση: 18.02
Μέγεθος: 3.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: UltraReach Internet Corp 
Πηγή: ultrasurf.us
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus