Θρησκευτικά Ε' & ΣΤ' Δημοτικού - Δωρεάν Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Θρησκευτικά Ε' & ΣΤ' Δημοτικού


Ένα δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό σε μορφή Flash που μας προσφέρει το παιδαγωγικό ινστιτούτο του υπουργείου παιδείας και αφορά τα Θρησκευτικά Ε' & ΣΤ' Δημοτικού. Πρόκειται για συνοδευτικό υλικό και αποτελεί μια επιπλέον βοήθεια για το Μάθημα των Θρησκευτικών υπό μορφή λογισμικού.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 231 MB
Λειτουργικό σύστημα: Winodws All
Κατασκευαστής: Παιδαγωγικό Ινστιτούτο
Πηγή: e-yliko.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

 1. Να υποθέσω ότι έχουν φτιάξει και ανάλογο πρόγραμμα για την Ιστορία, Λογοτεχνία, Μαθηματικά κ.τ.λ.
  Αν όχι ελπίζω να μην θεωρούν τα Θρησκευτικά σημαντικότερο των υπολοίπων. Αλήθεια γιατί να υπάρχει μάθημα θρησκευτικών στο σχολείο; Α ναι ξέχασα, για να συνεχιστεί ο προσηλυτισμός... Yeah Jesus!!! Η Ελλάδα θα σωθεί από τα επαναστατημένα πρόβατα φωνάζοντας μπεεε κυρ Ελέησον, μπεεε κυρ Ελέησον!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. φίλε μου να σου πω κάτι; Και γω συμφωνώ μαζί σου με αυτά που λές........αλλά ρε φίλε. τι τα λές εδώ μεσα;; Χάθηκε ένα πολιτικό φορουμ ή blog να τα πεις και να ξεσκάσεις; Εδώ είμαστε site τεχνολογίας. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοιες τοποθετήσεις.
  Και να απαντήσω στο πρώτο μέρος της ερώτησής σου. Ναι έχουν φτιάξει και για Ιστορια ΜΝαθηματικά κ.α Αν ψάξεις λιγο εδώ μεσα στην κατηγορία Παιδι-Εκπαίδευση θα βρεις. Επίσης προσθέτουμε και αλλα πράγματα εν ευθέτω χρόνω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κηριακο που αμα τηχ κατεβις προς
  καλαματα νά κερασο κανενα ουζο

  μπραβό στην παρεα σου

  μαι σεβαζμο γηαφτο που κανε


  ο γερος του μορηα 1821
  καλαματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλησπέρα γέρο του μοριά!!! Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια........Φυσικά και αν τυχει να κατέβω από τα μέρη σου θα έρθω για ούζο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"