Free Hide Folder - Δωρεάν πρόγραμμα για να κρύβεις φακέλους με κωδικό

Free Hide Folder - Κρύψε τους φακέλους σου με κωδικό


Με το δωρεάν πρόγραμμα για Windows «Free Hide Folder», έχεις τη δυνατότητα να κρύψεις τους φακέλους που δε θέλεις να δουν τρίτα μάτια. Η διαδικασία είναι πολύ απλή:
  1. Αφού εγκαταστήσεις και ανοίξεις την εφαρμογή, το πρώτο πράγμα που θα συναντήσεις είναι ένα παράθυρο στο οποίο θα πρέπει να βάλεις έναν κωδικό για να προστατέψεις τους φακέλους σου. Με λίγα λόγια, αν δε γνωρίζει κάποιος τον κωδικό, δε θα μπορεί να ανοίξει την εφαρμογή και επομένως δε θα μπορεί να δει τους κρυμμένους φακέλους. 
  2. Στη συνέχεια και μέσα από το ευκολονόητο περιβάλλον εργασίας, πατάς το κουμπί «Add» για να προσθέσεις τους φακέλους που θέλεις να κρύψεις.  
  3. Για να τους επανεμφανίσεις, πηγαίνεις πάλι στο πρόγραμμα και απλά επιλέγεις το κουμπί «unhide». Τόσο απλό και εύκολο! 
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις backup τη διαδικασία, διότι σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον υπολογιστή σου, να μπορείς να επαναφέρεις τα αρχεία σου. Οπότε, καλό είναι το backup αρχείο να αποθηκεύεται κάπου αλλού, εκτός του υπολογιστή σου. 

Έκδοση: 3.5
Μέγεθος: 876 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: CleanerSoft 
Πηγή: cleanersoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal