Maxthon 5 - Δυναμικός, σύγχρονος, γρήγορος και με πολλές λειτουργίες Web browser

Maxthon - Δωρεάν γρήγορος browser


Το Maxthon, όπως μας λένε οι δημιουργοί του, είναι το γρηγορότερο πρόγραμμα περιήγησης (browser), και μάλιστα ξεπερνάει εως και 200% το Google Chrome σε ταχύτητα! Υπάρχουν εκδόσεις για Android και iOS συσκευές και φυσικά για υπολογιστές με λειτουργικό Windows και Mac OS. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε και να μας πείτε τα αποτελέσματα.

To Maxthon για την διευκόλυνση της ανάγνωσης, διαθέτει το reader mode το οποίο θα αφαιρέσει όλα τα περιττά στοιχεία της ιστοσελίδας, για να διαβάσετε πιο άνετα το περιεχόμενό της. Επιπλέον βοήθεια προσφέρει και το night mode, το οποίο αλλάζει τα χρώματα της ιστοσελίδας για πιο εύκολη ανάγνωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Όσον αφορά στην ασφάλεια κατά την περιήγηση, διαθέτει την επιλογή Do not track και μάλιστα ενεργοποιημένη εξ' ορισμού. Επιπλέον, προσφέρει την δυνατότητα για αποτροπή της εμφάνισης αναδυόμενων (pop-up) παραθύρων, που συνήθως χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων. Επίσης, διαθέτει την πολύ βολική και ενσωματωμένη στο browser λειτουργία του λεγόμενου "Resource Sniffer", με το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεο που βλέπετε στο youtube ή στο Facebook χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο πρόσθετο.

Αυτά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά κάνουν τον Maxthon να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους Browsers. Μην ξεχάσετε να μας αφήσετε τις εντυπώσεις σας στα σχόλια του άρθρου.

Έκδοση: 5.1.6.3
Μέγεθος: 39 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / iOS / Windows Phone
Κατασκευαστής: maxthon.com
Πηγή: maxthon.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus