NirLauncher - Πάνω από 200 χρήσιμα δωρεάν εργαλεία για τον υπολογιστή σου σε ένα πακέτο

δωρεάν και χρήσιμα εργαλεία για τον υπολογιστή σου



Το NirLauncher είναι ένα δωρεάν πακέτο με περισσότερες από 200 φορητές (!) εφαρμογές/εργαλεία για τα Windows, τα οποία δημιούργησε η εταιρεία NirSoft για όλους εμάς. Αν δεν κατάλαβες ακόμα, μιλάμε για Portable εφαρμογές, δηλαδή δεν χρειάζονται εγκατάσταση στον υπολογιστή. 

Σε αυτό το πακέτο θα βρεις ποικιλία εργαλείων που μπορεί να χρειαστείς για τη καθημερινή χρήση του υπολογιστή σου, συμπεριλαμβανομένων βοηθητικών προγραμμάτων για ανάκτηση χαμένων κωδικών πρόσβασης, για την παρακολούθηση του δικτύου σου και πολλά άλλα. Εiναι κατηγοριοποιημένα σε 12 κύριες κατηγορίες για ευκολότερη εύρεση των εργαλείων που επιθυμούμε.  Η πλήρης λίστα των εφαρμογών που περιλαμβάνονται στο πακέτο βρίσκεται εδώ.

Το πρόγραμμα είναι και αυτό portable με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται εγκατάσταση και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απευθείας από ένα usb stick και να το έχεις πάντα μαζί σου.

σ.σ: Πολύ πιθανό, όταν αρχίσεις να κατεβάζεις το πρόγραμμα, το antivirus ή ακόμα και ο browser που χρησιμοποιείς, να σε προειδοποιήσει για μολυσμένα αρχεία, αλλά αγνόησέ το ή αν δεν μπορείς να το αγνοήσεις, επέτρεψε στη συγκεκριμένη εφαρμογή να τρέξει κανονικά. Υπάρχει ρύθμιση μέσα από τα antivirus να επέμβουμε σε ένα πρόγραμμα όταν το βγάζει λανθασμένα μολυσμένο. 

Μην αγχώνεσαι, το πρόγραμμα δεν έχει πρόβλημα με ιούς, απλά η φύση των εφαρμογών που διαθέτει, είναι τέτοια που πολλά antivirus τα θεωρούν ύποπτα και τα μπλοκάρουν. Είναι φυσικό όταν έχεις να κάνεις με προγράμματα που εμφανίζουν κωδικούς πρόσβασης κτλ. 

Έκδοση: 1.23.47
Μέγεθος: 28.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Nir Sofer
Πηγή: launcher.nirsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram